Jason´s Camden ravihevonen
Jason´s Camden kilpaili viimeksi Kymi GP:ssä.Kuva: Anu Leppänen

Jason's Camden St Michelin seuraava kutsuttu – "Pystyy ehdottomasti 1.09-alkuiseen aikaan"

Valmentaja ei yllättynyt Kymi GP -kolmosen kutsusta.

Lauantain Kymi Grand Prix'ssa parhaana suomalaisena kolmanneksi venynyt Jason's Camden nähdään 14. heinäkuuta St Michelissä, Mikkelin ravirata tiedottaa. Ruunan valmentaja Christa Packalén vastasi kutsuun myöntävästi maanantaina.

8-vuotias ruuna löi jo toukokuun alussa Finlandia-ajon aattona tiskiin 10,1 -lukemat maililla soolojuoksun päätteeksi.

"Nykyvireessä se pystyy ehdottomasti 1.09-alkuiseen aikaan. Se juoksee vielä yhden startin ennen St Micheliä, mutta en tiedä vielä missä", Packalén kertoo.

Kouvolan kolmossijaa edelsi hieman vaisumpi esitys Vermossa. Viime lauantain väkevä suoritus osoitti, ettei vireen hiipumisesta ole syytä olla huolissaan.

"Jason’s Camden oli matsattu Kymi Grand Prix’hin, edelliseen Vermon starttiin ei satsattu yhtään. Hienoa, että se vastasi satsaukseen näin hyvin. Kolmossija Kouvolassa oli kuin voitto. Edelle jäi vain kaksi tosi hyvää hevosta."

Hevosurheilulle valmentaja totesi osanneensa odottaa kutsua suojattinsa vahvojen näyttöjen ansiosta.

"Jos sinne joku suomalainen kutsutaan, niin mun mielestä tämä. Yksi startti pitää ajaa ennen sitä, mutta missä, sitä en ole vielä päättänyt."

Jason's Camdenin omistaa nelihenkinen Team Camden Shines ja sen vakio-ohjastaja on Hannu Torvinen.

Jo aikaisemmin St Michel-ajoon kutsun ovat saaneet Hierro Boko, Great Skills ja Denver Gio. Sunnuntaina 14. heinäkuuta ravattavan lähdön voittaja palkitaan 80 000 eurolla. Rataennätyksen alittamisesta on lisäksi luvassa kymppitonnin bonus.

Jason´s Camden ravihevonen
Kymi GP:n suuret setelit länsinaapuriin – Borups Victory vuoden 2024 vakuuttava voittaja, katso kuvat kaikista voittajista
Jason´s Camden ravihevonen
Jason’s Camdenin kenraaliharjoitus huolestutti – näin Christa Packalén kommentoi

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi