Jenkkikimpoissa on imua

Jenkkikimpoissa on imua

Hevosenomistamisesta pienillä tai suurilla osuuksilla voi tehdä osakesijoittamisen kaltaisen harrastuksen. Hevosurheilu kertoo, kuinka kannattavaa voi olla hankkia osuus ravurivarsasta Pohjois-Amerikassa.

Haaveiletko Hambletonian-voitosta tai muusta ikäluokkamenestyksestä rapakon takana? Mahdotonta sen toteutuminen ei ole, näin uskoo osa suomalaisista.

Long Tom, Sortie ja Cool Cates ovat eläviä esimerkkejä hevosista, joilla sinivalkoiset omistajat tähtäävät New Yorkin kupeeseen maailman suurimpaan kolmevuotiskilpailuun. Lue lisää jenkki-imusta Hevosurheilun perjantainumerosta.

Ravikesäteemassa ruoditaan kesäratojen kaksipäiväisiä kilpailuja. Esimerkiksi Kokemäellä ja Powerparkissa kun on tiedossa suven varalle paljon uutta koettavaa.

Poniteemassa tutustutaan ilmiömäisen alkukauden tehneeseen poniosaajaan Oona Halmeeseen ja Pinerivers-shetlanninponeja kasvattavaan Hanna Laakeristoon.

Koivikon Kalle tekee paluun sairastauolta maanantaina Linnunlahdella. Mitä miettii valmentaja Markus Porokka?

Entä kuinka hyvin säilyy joskus nuorena opittu valjastamisen taito? Perjantailehti kertoo myös netissä toimivasta valjastuskurssista.

Ratsastusliitteen Kuukauden FWB –juttusarjassa muistellaan yhtä Cajus Aminoffin elämän hevosista, Foxattacia. Se jouduttiin lopettamaan tänä keväänä, mutta hevosen tarina on kiinnostava kertomus emänsä ainoaksi varsaksi jääneestä lahjakkuudesta.

Tilaa Hevosurheilu kestona kotiisi.

Tai osta näppärä näköislehti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi