Juha Lyytinen luopui Vermon puheenjohtajuudesta - "Päätin näyttää itse esimerkkiä"
Juha Lyytinen johti Vermon hallitusta vuosina 2016-21. Hallituksessa hän oli vuodesta 2004 lähtien.Kuva: Jarno Unkuri

Juha Lyytinen luopui Vermon puheenjohtajuudesta - "Päätin näyttää itse esimerkkiä"

Vermon Ravirata Oy piti yhtiökokouksen keskiviikkona ja valitsi kolme uutta jäsentä hallitukseensa.

Puheenjohtaja Juha Lyytinen ei asettunut enää ehdolle.

"Olen sitä mieltä, että hevosurheilun hallinnossa pitäisi olla enemmän vaihtuvuutta monilla eri tasoilla. Päätin näyttää itse esimerkkiä", Lyytinen perustelee.

"Vermon hallinnolle päätös ei tullut yllätyksenä. Olin viestinyt siitä jo pidemmän aikaa."

Lyytinen kokee maan pääradan asioiden olevan hyvällä mallilla.

"Mun mielestäni se on erittäin vireä, ravitermillä ilmaistuna hyvinkin nousukuntoinen. Varmaan monet on sen tunnistaneet ulospäinkin", hän arvelee.

"Korona-aika on tietysti rokottanut, mutta nyt on vaan ponnisteltava eteenpäin ja koitettava saada yleisö takaisin. Se on haaste Vermolle ja kaikille muillekin radoille."

Juha Lyytinen jatkaa raviurheilun aktiivista seuraamista.

"En katoa mihinkään - asun edelleen Nurmijärvellä, harrastan raviurheilua ja olen osaomistajana Mascate Matchissa, Rannan Pomossa ja - toivottavasti - tulevassa ravikuninkaassa I.P. Titaanissa. Lisäksi jatkan valtuuskunnan varapuheenjohtajana."

Keskiviikkona Lyytiselle lahjoitettiin osuus Vermon Suurkimpasta.

"Tulevaisuudessa haaveena on päästä vielä jollain tavalla treenaamaan hevosia kuten 1980-90-luvuilla. Ei ehkä enää niin, että on omassa tallissa hevosia joita valmentaa illalla töiden jälkeen, mutta että jotenkin saisi vielä tuntea hevosen voiman ohjissa."

Hallituksen erovuoroisista jäsenistä Hannu-Pekka Korpi ja Jyrki Ojanen valittiin jatkokaudelle. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Jari Vähänen, Outi Karemaa ja Pasi Ollikainen, jolloin hallituksen jäsenmäärä kasvoi kahdella.

Uuden puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja valiokuntien puheenjohtajat hallitus valitsee järjestäytymiskokouksessaan 29. syyskuuta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi