Toni Granathin talli vahvistuu tiistaina 3-vuotiaalla Survivor W.F:llä.
Toni Granathin talli vahvistuu tiistaina 3-vuotiaalla Survivor W.F:llä.Kuva: Hevosurheilun arkisto

Kaksi Berghin 3-vuotiasta huutokaupasta suomalaisille – ”Ihan heräteostos”

Kahdeksan starttihevosta vaihtoi omistajaa lauantaina Ruotsin nettihuutokauppasivustolla travera.nu. Niistä kaksi huudettiin Suomeen.

Toni Granath huusi 42 000 kruunulla 3-vuotiaan Survivor W.F:n (Hövding Lavec). Sen voittosumma on 138 000 kruunua, ja uran ainoa voitto on lokakuun alulta Mantorpista. Ruunan myi valmentaja Bergh itse eli Robert Bergh Travstall AB.

”En oikeastaan tiedä hevosesta mitään, ihan heräteostos. Nuori hevonen kiinnosti. Katsoin, että se juoksisi tiistaina Bodenissa ja että sen saisi samalla sieltä mukaan. Täytyy soitella Robertille, että joku toisi sen, kun katsoin jälkeenpäin, että on ainoa hevonen Bodenissa. Tuskinpa on tulossa itse”, Toni Granath epäilee.

”Vahvoja juoksuja on tehnyt, mutta tulee kovan luokan laittajalta, niin siinäpä on tekemistä”, Granath lisää.

Erik Skutnabbin ostos oli 3-vuotias tamma Emirate (Ken Warkentin). Sen uran voittosumma on 203 000 kruunua, voittosaldo 13 startista 3 ja ennätys 13,2. Emirate vaihtoi omistajaa 110 000 kruunulla.

Kari Lähdekorvelta oli toissa lauantaina samalla huutokauppasivustolla neljä hevosta myytävänä. Demon Onthe Hill meni 160 000 kruunulla Norjaan ja Geena Journey 75 000 kruunulla Ruotsiin. Run And Repeatin ja Noworriesin Lähdekorpi huusi 75 000 kruunulla sisään, mutta Run And Repeat siirtyi tällä viikolla Veikko Kotirannan valmennukseen ja lienee vaihtanut samalla omistajaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi