Hevosurheilun väki toivottaa kaikille lukijoille ja Hevosurheilun ystäville lämmintä ja rauhaisaa joulunaikaa.
Hevosurheilun väki toivottaa kaikille lukijoille ja Hevosurheilun ystäville lämmintä ja rauhaisaa joulunaikaa.Kannen kuva: Anu Leppänen

Kaksi yötä jouluun on – jouluviikon tuplanumerossa paljon luettavaa

Hevosurheilu ilmestyy tällä viikolla tuplanumerona keskiviikkona jouluaaton osuessa perjantaihin. Sukulinjat-sarjassa toisistaan puhuvat Terho ja Jenni Rautiainen. Lehdestä löytyvät myös perinteiset hevosihmisten joulutervehdykset, suomenhevosten vuosirankingit ja Harri Lindin kirjoittama joulutarina.

Sukulinjat-sarjassa saman perheen hevosihmiset puhuvat toisistaan ja tällä kertaa vuorossa ovat Terho ja Jenni Rautiainen. Millaisia joulumuistoja Terholla on Jennin lapsuudesta? Kuinka Rautiaiset kirittävät toisiaan, kun hevosilla ajetaan kovempaa hiittiä? Millaiseksi Jenni kuvailee isäänsä? Minkä elämänohjeen hän on isältä saanut? Entä mitä Terho ihailee Jennissä? Lue lisää Hevosurheilusta.

Forssassa sijaitsevaa hevosten kuntoutuskeskus Hummala Wellnessiä pitävät tunnettu kilparatsujen hoitaja Krista Kupiainen ja jalkapallon kotimaan pääsarjasta maalikuninkaana muistettu ja sittemmin jalkapallovalmentajana toiminut Matti Hiukka.

Hevosten kuntoutuksessa ja treenissä käytettävät laitteet ovat vesikävelymatto, Cryonic-huippukylmälaite ja tehokas Irradia-laser. Joulun aikaan suurin osa Hummala Wellnessin asiakkaista on vaihtoehtotreenissä, että omistajat saavat viettää rauhassa joulua.

Kiinnostavatko erilaiset kuntoutusmuodot enemmän ravureiden vai ratsujen omistajia? Mitkä ovat Kupiaisen vinkit vammojen ennaltaehkäisyyn? Mitä hyötyä vesimattokävelystä on? Hevosurheilun keskiviikkonumero kertoo lisää.

Ratsastuksessa tutustumme Heidi Sindaan, joka on tehnyt pitkän uran muun muassa suomenhevosten kasvattajana ja -ratsastajana, ratsastuskoulun pitäjänä ja valjakkoajurina. Lisäksi hän on mahdollistanut HIMin musiikkivideon toteutuksen, useiden elokuvien kuvaukset ja lukemattomille ihmisille hevosen kohtaamisen.

Toimittaja Harri Lind ilahduttaa lukijoita joulutarinalla kolmesta ystävyksestä. Einon, Pykmestarin ja Frans Palmun tarina herkistää ja hymyilyttää yhtä aikaa.

Uutisissa kerromme muun muassa lausuntokierroksella olevasta eläinten hyvinvointilaista ja lähtölistoja sekä vihjeitäkin löytyy joulun yli.

Hevosurheilun väki toivottaa kaikille lukijoille ja Hevosurheilun ystäville lämmintä ja rauhaisaa joulunaikaa.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi