Viime elokuussa Oulun 75-raveissa voittanut Boulder Predator otti sunnuntaina Kajaanissa jo neljännen voittonsa kauden kuudennessa startissa.
Viime elokuussa Oulun 75-raveissa voittanut Boulder Predator otti sunnuntaina Kajaanissa jo neljännen voittonsa kauden kuudennessa startissa.Mia Mäki-Maunus

Kaksoisvoittajia Kuluntalahden kaviouralla

Ville Koivisto kiritti Antti Isomaan valmentaman Lennon Venkulan kärjen takaa voittoon Kajaanin Kuluntalahden Toto5-raveissa. Sama mies ajoi myös koko matkan johtanutta Boulder Predatoria, jonka omistaa ja valmentaa Teija Karjalainen.

”Lennon Venkula oli hyvän tuntuinen. Odottelin suoran aukeavan ja annoin pojan mennä”, Ville Koivisto tuumasi ja jatkoi: ”Kun ori pysyy terveenä, niin sillä on valtava moottori ja hyvä nopeus. Antti ei antanut ajo-ohjeita vaan sanoi, että aja kuin omallasi.”

Boulder Predator palasi pieneltä paussilta heikosti menneen kilpailun jälkeen, mutta vire oli löytynyt.

”Oli helppoa tänään, vaikka se jäi vähän odottelemaan kavereita”, Ville Koivisto sanaili toisesta voittoajokistaan.

Tuomas Pakkanen ohjasti keulasta ylivoimaiseksi osoittautunutta Maharajahin poikaa Sky Musclea. Tämän valmentaja Markus Porokka ehti juhlia jo ravien alussa toisen maharajahilaisen Grainfield Zeusin ykkössijaa. Lisäksi Porokka on Toto5-3:n vieneen Boulder Predatorin kasvattaja.

Veijo Lipponen otti aidon kaksoisvoiton, kun hän ajoi valmentamansa Singin Ruudin voittoon. Tallikaveri Liisinko antoi täyden vastuksen Timo Mäkäräisen ajamana.

Minskaus täydensi puolivaikean Toto5:n työntymällä täpärästi ensimmäiseksi ohi johtaneesta Walenesta. Hannu Pitkänen valmentaa Minskausta ja Niko Jokela ohjasti. Minskaus on avauskohteen voittaneen Lennon Venkulan emän sisar.

Walenella niukasti hävinnyt Tuomas Pakkanen kuittasi heti seuraavassa lähdössä kirittämällä Pasi Väisäsen tallin Saludadorin takaa kärkeen. Näin tuli Pakkasestakin ravien kaksoisvoittaja.

Lue Kajaanin raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

Toto5-1: 7 Lennon Venkula, 31,10 %, 2,82 euroa

Toto5-2: 5 Sky Muscle, 29,19 %, 7,66 e

Toto5-3: 6 Boulder Predator, 14,55 %, 30,88 e

Toto5-4: 11 Singin Ruuti, 12,82 %, 102,85 e

Toto5-5: 9 Minskaus, 5,16 %, 937,83 e

Vaihto 49 056,06 e

Voitto-osuus 937,83 e

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi