Tito C.A.on Kari Lähdekorven mieleinen ravuri. ”Meno on sille kauhean helppoa, ja se pärjää parhaina päivinään hyvältä lähtöpaikalta täällä vaikka kenelle."
Tito C.A.on Kari Lähdekorven mieleinen ravuri. ”Meno on sille kauhean helppoa, ja se pärjää parhaina päivinään hyvältä lähtöpaikalta täällä vaikka kenelle."

Kari Lähdekorpi myi ja osti takaisin – ”Tuli myytyä, vaikka se ei ollut ensimmäisenä listalla”

Asiantuntija Kari Lähdekorpi kertoi lauantain TotoTV-lähetyksessä palanneensa Tito C.A:n osaomistajaksi. Mistä on kyse?

Tito C.A. oli Sobel Conwayn ohella ensimmäisiä Lähdekorven yhdessä Arvo Ylitalon kanssa omistamia hevosia, joista hän Ylitalon äkillisen poismenon jälkeen luopui.

”Tuli sellainen tunne, että myydään hevoset pois. Titokin tuli myytyä, vaikka se ei ollut ensimmäisenä listalla”, Lähdekorpi taustoittaa.

”Nyt sain ostaa pienen osuuden takaisin – ei mitään kymmentä prosenttia, enemmän, muttei 50:ttäkään. Anne (Kangas) oli vielä niin reilu, etten joutunut maksamaan paljon enempääkään kuin myydessä.”

Hevosia Kari Lähdekorvella riittää. Mikä tekee Tito C.A:sta niin erikoisen, ettei hän raaskinutkaan luopua siitä?

”Meno on sille kauhean helppoa, ja se pärjää parhaina päivinään hyvältä lähtöpaikalta täällä vaikka kenelle. Suurmestaruudessa sillä oli jotain häikkää, mutta 2-3 kertaa se on sen jo näyttänytkin.”

Lähdekorven toinen ykkössarjalainen, Kimmo Aholan valmentama Maze Runner, jäi lauantaina Lappeenrannasta pois.

”Siltä löytyi mätäpaise keuhkoista, ja se sai kovan lääkekuurin ja jäi Laukaan klinikalle hoidettavaksi. Ilmeisesti se oli vetänyt ruokaa keuhkoihin”, Kari Lähdekorpi epäilee.

Matter Of Fact lähtee lauantaina Hanna Lähdekorvelle Halmstadiiin tähtäimessään pikkuhiljaa siitosura. Haaveissa 10,9-aikaiselle sukutammalle on arvoisensa sulhanen.

”Olen kysynyt sille paikkaa Readly Expressiltä, mutta vielä ei vastausta ole tullut.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi