Varennea juhlittiin ennennäkemättömällä joukolla Kalevankankaalla. Kuva: Hevosurheilun arkisto.
Varennea juhlittiin ennennäkemättömällä joukolla Kalevankankaalla. Kuva: Hevosurheilun arkisto.Kuvat: Stiina Ikonen

Kari Tiainen St Michelistä: ”Toivottavasti syntyy jotain historiallista”

Face Time Bourbonin saaminen Mikkeliin maksaa noin 100 000 euroa. Toimitusjohtaja Kari Tiaisella oli suursatsaukselle hyvät perusteet ja Mikkelin Ravirata Oy:n hallituksen täysi tuki takana.

”Linjana on ollut, että maailman paras lennätetään, toiseksi parasta ei. Aina ei parasta saa, vaikka miten haluaisi, mutta nyt se saatiin – vieläpä kaksinkertainen Prix d’Amerique -voittaja”, Tiainen hehkuttaa.

Ilmaiseksi se ei toki onnistunut. Kokonaiskustannukset nousevat noin 100 000 euroon.

”Lento Liegestä olisi maksanut 65 000 euroa. Siirto Deauvilleen nosti hinnan 80 000 euroon, mutta se oli yksi tulon ehdoista. Armoton maine nopeana ratana on syy siihen, että saadaan taas Euroopan tai ehkä maailman paras hevonen Mikkeliin. Se hyvä tulos, mikä sunnuntaina syntyy, on osaltaan vahvistamassa meidän mainettamme tuleville vuosikymmenille. Toivottavasti syntyy jotain historiallista.”

Luonnollisesti satsauksen toivotaan maksavan itsensä takaisin jo tänä vuonna. Se tarkoittaisi 4000:ää lisäkatsojaa edelliseen normaalivuoteen 2019 verrattuna.

”Tässä vaiheessa vaikuttaa hyvältä, sillä keskiviikkoiltapäivään mennessä meiltä oli lähtenyt kutsuvierasliput mukaan lukien noin 4000 lippua. Se on enemmän kuin koskaan aikaisemmin lukuun ottamatta viime vuotta, jolloin kaikki liput myytiin koronarajoitusten takia ennakkoon”, Tiainen vertaa.

”Ainakin sunnuntaina on suuri mahdollisuus, että liput myydään loppuun. Ne kannattaa ehdottomasti ostaa ennakkoon.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi