Sokru on vieraillut kesäradoilla ennenkin. Keväällä 2019 se kävi voittamassa Kausalassa.
Sokru on vieraillut kesäradoilla ennenkin. Keväällä 2019 se kävi voittamassa Kausalassa.Kuva: Anu Leppänen

Karsittiin täpärästi kuningatarkilvasta – jatkaa kauttaan Loviisassa

Kuningatarkilvan toiseksi varahevoseksi jääneellä Sokrulla ei lähdetty Seinäjoelle ajamaan täytelähtöjä vaan asetettiin tähtäin täksi illaksi Loviisaan.

”Olisi siellä varmaan sarjoja ollut, mutta pitkää reissua Seinäjoelle asti ei haluttu tehdä muuta kuin kuningatarkilpaa varten”, Timo Tuominen linjaa.

”Mukava kisassa olisi ollut olla mukana, mutta mukava oli katsella sitä kotoakin. Parhaat voitti, sillä lailla ei jäänyt jossittelemista.”

Monelle olisi jäänytkin, sillä Sokrulla oli viime kaudelta Lahdesta avausmatkoilta hyvät sijoitukset (2 ja 5) ja tältäkin vuodelta ennätys 22,7 ja kolmossija alla Mikkelistä.

”Sen lähdön neljäs (Vilma Lyydia) ja viides (Varjonova) rankattiin Sokrun edelle, mutta sehän oli vain yksittäinen lähtö”, Tuominen pohtii.

Niin oli toisaalta myös edellinen Lahden lähtö, joka taisi viedä kuningatarkisapaikan. Siinä Sokru pysähtyi kuolemanpaikalta loppukurvissa pahoin ilman että selitystä löytyi.

”Kai se vaan näytti kuskille, että opettele ajamaan”, Timo Tuominen naurahtaa.

Loviisan ravit 70 v -juhlalähdössä 2000 euron ykköspalkintoa tavoittelee Sokrun johdolla varsin nimekäs joukko.

Marj-Lovviisa on kyvyiltään sellainen tamma, että pystyy voittamaan, jos vaan on heti tauolta kunnossa. Ja Veetuli ja Hymynkare on kovia hevosia. Mikään läpihuutojuttu lähtö ei Sokrulle ole, juoksun pitää onnistua ja hevosen olla hyvä, jos meinaa voittaa.”

Loviisan ravit starttaavat tänään maanantaina kello 17.30. Sokru juoksee lähdössä 3 kello 18.17.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi