Kasvattajakruunu on yksi Suomen suosituimmista lämminveristen ikäluokkakilpailuista.
Kasvattajakruunu on yksi Suomen suosituimmista lämminveristen ikäluokkakilpailuista.

Kasvattajakruunu-finaalien oheen oma gaala

Kasvattajakruunugaalaa juhlitaan ensimmäistä kertaa Turussa perjantaina 25. marraskuuta, Turun Hippos ry kertoo tiedotteessaan.

Gaala pidetään Metsämäen raviradan totohallissa 3- ja 4-vuotiaiden Kasvattajakruunu-finaalien aattona. 2- ja 5-vuotiaiden finaalit järjestetään 12.11. Jyväskylän Killerillä.

’’Kasvattajakruunu on jatkuvasti suosiotaan kasvattanut kilpailusarja, joka jakaa rahaa ja tarjoaa kilpailumahdollisuuksia ikäluokissa 2–5. Haluamme viettää juhlavan, mutta rennon ja hauskan illan hevosten taustajoukkojen kanssa. Lisäksi haluamme esittää gaalan myötä oman kiitoksemme oriinpitäjille, jotka mahdollistavat kilpailun toteutumisen ilmoittamalla oriinsa mukaan”, Kasvattajakruunu ry:n puheenjohtaja Markku Punkari avaa tapahtuman taustoja.

Gaalan järjestävät Kasvattajakruunu ry ja Metsämäen ravirata. Sinne kutsutaan 2-vuotiaiden ja 5-vuotiaiden Kasvattajakruunun voittajavaljakoiden taustajoukot sekä 3- ja 4-vuotiaiden finalistien taustajoukot ja orinpitäjät. Lisäksi lippuja on rajattu määrä myynnissä.

Viikonloppuun on suunnitteilla myös muuta kasvatukseen liittyvää ohjelmaa, tiedotteessa luvataan.

Gaalan juontavat Nelly Korpikoski ja Lauri Hyvönen.

Lähde: Turun Hippoksen tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi