She Rainsin Kasvattajakruunu-voitto sai ohjastajana toimineen Jukka Torvisen ja tamman osaomistavan ja -kasvattaneen Antti Pihlströmin suupielet hymyyn.
She Rainsin Kasvattajakruunu-voitto sai ohjastajana toimineen Jukka Torvisen ja tamman osaomistavan ja -kasvattaneen Antti Pihlströmin suupielet hymyyn.Kuva: Anu Leppänen

Kasvattajakruunu-voittaja siirtyi siitokseen

Kaksivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun vuonna 2018 voittaneen She Rainsin kilpaura päättyi jalkavaivojen takia.

Vasta 5-vuotias tamma oli kilpaillut viimeksi marraskuussa, jonka jälkeen jalkavaivat olivat pitäneet sen sivussa radoilta. Nyt She Rainsin ura on päättynyt ja se lähtee siitokseen osaomistajansa Antti Pihlströmin talliin.

”Jalat eivät kestäneet enää urheilemista, joten se lähti kotiin siitokseen”, hevosta valmentanut Anne Kangas kertoo. ”Siltä murtui puikkoluu ja se leikattiin. Se oli vahingoittanut myös hankosidettä samalla, eikä se lähtenyt paranemaan. Sitten tuli uutta vammaa samaan jalkaan.”

She Rains ehti tienata urallaan yli 60 000 euroa. Ennätyksensä 12,4aly se juoksi viime kesänä Porissa.

Hevosen yhdessä Punkarin Hevostallin kanssa kasvattanut Pihlström toimii myös tamman omistajaporukan kimpanvetäjänä. Pihlströmiä ei tavoitettu kommentoimaan asiaa. Hänen edustamansa jääkiekkoseura Helsingin Jokerit on illalla pakkovoiton edessä KHL:n pudotuspeleissä, sillä tappio Lokomotiv Jaroslavlia vastaan päättäisi joukkueen kauden tiistai-iltaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi