Kati Lindsbergin kiinnostavat nimet vasta tulossa
Finally Famous talvipäivänä. Kannen kuva: Totofoto.

Kati Lindsbergin kiinnostavat nimet vasta tulossa

Tunnontarkka Kati Lindsberg tunnetaan lukuisten menestyshevosten treenarina, mutta millainen on tallin arsenaali nykyään Lehtimäeltä Etelä-Pohjanmaalta operoidessa?

Raviliiga Sportin 2-vuotiaan Beast Moden valmentajalla korskuu tallissaan myös Reima Kuislan erittäin kiinnostava nelivuotias Muscle Hillin poika Federal Hill. Perjantailehti kertoo, mitä suvukkaalle huutokauppaostokselle kuuluu.

Mäntyharjulta Hausjärvelle ja sitten Etelä-Pohjanmaalle siirtynyt Kati Lindsberg on tyytyväinen alueen lumitilanteeseen ja olosuhteisiin.

”Vaikka tämä on Pohjanmaalla, täällä on myös mäkiä”, Lindsberg luonnehtii.

Wahlstén Oy:ssä alkoi uusi aikakausi, kun yhtiö porskuttaa eteenpäin vereksin voimin. Ravi- ja ratsuihmisille tutussa varustefirmassa eletään erään aikakauden loppua, kun Markku Wahlstén ja Anne Santonen jäivät keskiviikkona ”eläkkeelle”.

Poniraviurheilijoiden Young Power –gaalassa kyynelet valuivat. Hevosurheilu seurasi tulevaisuuden toivojen palkitsemista Forssan Pilvenmäellä.

Tunnetko kyynelkanavattoman suomenhevosvarsa Piitsin Ritarin tarinan? Rahankeräys hevosen auttamiseksi tuotti tulosta.

Perjantainumerossa mukana ratsastusliite, tuhdit vinkkipaketit ja ajankohtaisuutiset, joissa kerromme muu muassa kevään yhteishaun alkamisesta. Hevosalan oppilaitoksissa on kyselykierroksen perusteella vahva usko tulevaisuuteen.

Tutustu Hevosurheilun maailmaan.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi