Anna Paavola suuntaa innolla uuteen tehtävään uudella paikkakunnalla.
Anna Paavola suuntaa innolla uuteen tehtävään uudella paikkakunnalla.Kuva: Harri Lind

Kaustisen uusi toiminnanjohtaja valittiin - "Hienoa, ettei tällä kertaa tarvitse ihan läpsystä vaihtaa"

Kaustisen raviradan jättävää Jyri Ahosta seuraa Rovaniemen raviradan toimitusjohtajana kesästä 2019 seuraavaan kevääseen asti työskennellyt Anna Paavola.

”Innostuin paikasta heti, kun näin sen tulevan auki, ja lähden työhön täynnä intoa ja ideoita. Palan halusta päästä tekemään työtä raviurheilun ja ravi-ihmisten eteen, ja Kaustinen on siihen otollinen paikka: on hyviä valmentajia, raviopisto, klinikka, hevoskuntoutusta”, Anna Paavola listaa.

”Jo työ Rovaniemellä oli minulle unelmatyö, mutta saatuani siihen perehdytyksen alan todelliselta osaajalta Matti Rajaharjulta koen olevani nyt paljon valmiimpi aloittamaan Kaustisella. Uudelle paikkakunnalle muuttaminenkaan ei pelota yhtään. Olen lähtenyt aina sinne, missä työtä on ollut tarjolla, joskus nuorempana ja kokemattomana jopa Ruotsiin asti.”

Kaustisellakin ollaan uudesta toiminnanjohtajasta innoissaan.

”Puolenkymmentä hakijaa kävi haastatteluissa, ja Anna vakuutti osaamisellaan ja energisyydellään. Myös aikaisempi kokemus toimitusjohtajan tehtävästä Rovaniemeltä painoi vaakakupissa”, Kaustisen seudun raviseuran puheenjohtaja Jouni Koskinen avaa valintaa.

”Tarkkaa aloituspäivää ei ole vielä sovittu, mutta Anna tulee jo seuraaviin raveihimme 9.1. ja saa Jyriltä niiden jälkeisinä päivinä perehdytystä tehtävään. Hienoa, ettei tällä kertaa tarvitse ihan läpsystä vaihtaa.”

Anna Paavolan valinnasta uutisoi ensimmäisenä verkkosivuillaan Keskipohjanmaa-lehti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi