Kerroinnäyttö tuo tulosseurannan nykyaikaan Vermossa.
Kerroinnäyttö tuo tulosseurannan nykyaikaan Vermossa.Kuva: Heikki Häyhä

Kerroinnäyttö tuo tulosseurannan nykyaikaan Vermossa

Indikaattoritaulut ovat hiljalleen pimentyneet Suomen raviradoilta. Asiakkaat ovat kovasti toivoneet radoille lisää kerroininformaatiota ja nyt Vermo on päättänyt vastata toiveeseen uudella kerroinnäytöllään.

”Aloitimme prosessin yli puoli vuotta sitten. Kysyimme muun muassa asiakkailta, peliasiantuntijoilta ja muilta lajiaktiiveilta, mitä he haluaisivat kerroinnäytöllä näytettävän. Sen perusteella palvelu rakennettiin”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä toteaa Vermon julkaisemassa tiedotteessa.

Uusi kerroinnäyttö otetaan ensimmäisen kerran käyttöön keskiviikkona 31.8., jonka jälkeen käyttöä jatketaan Suuren Suomalaisen Derbyn viikonloppuna. Kertoimet ohjelmoidaan näkymään tietyissä väleissä tietyn aikaa ravitapahtuman aikana.

”Käytännön toteuttaminen vaatii etenkin alkuvaiheessa myös paljon käsityötä ja sovittamista muuhun tarjontaan, jota haluamme ruuduilla näyttää”, Vermon tekniikasta vastaava Timo Koljonen kertoo.

Kerroininformaatio tulee näkymään katsomoalueelta keskikentälle siirtyvällä jättiscreenillä. Tällöin taulu ei ole kellekään näköesteenä ja lisäksi myös kuskit näkevät taululla esitettävän informaation. Kerroininformaatiota on tarkoitus esittää myös Vermon sisätilojen TV-vastaanottimissa taululla näkyvään tyyliin.

”Uskomme vahvasti, että kerroinnäytöstä on hyötyä paikan päälle tulevalle yleisölle. Myös ohjastajat ovat toivoneet näkevänsä kertoimet, jotta he voivat helpommin arvioida ajokkinsa menestymismahdollisuuksia”, Vermon tuore kilpailupäällikkö Jari Haanniemi valaisee.

Kerroinnäyttö on nähtävissä ainoastaan Vermossa paikan päällä. Kaikkia asiakkaita kannustetaan antamaan palautetta palvelusta ja tekemään kehitysehdotuksia Vermon henkilökunnalle.

”Tämä palvelu on rakennettu Vermon asiakkaille ja asiakkaita varten. Alun jälkeen keräämme kaikki palautteet yhteen ja kehitämme palvelua niiden mukaisesti”, Heikki Häyhä vakuuttaa.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi