Quite Special on ollut koko kesän huippukunnossa, mutta huonoilta paikoilta menestys on T75- ja T65-lähdöissä kiertänyt.
Quite Special on ollut koko kesän huippukunnossa, mutta huonoilta paikoilta menestys on T75- ja T65-lähdöissä kiertänyt.Kuva: Anu Leppänen

Kesän lähtöratojen keskiarvo 8,44 – Kari Lähdekorven mitta täyttyi

Quite Specialin surkeiden lähtöratojen kierre ei ota helpottaakseen. Olisiko onnetar Ruotsissa suopeampi?

Sitä pohti Kari Lähdekorpi maanantaisessa twiitissään kuvakaappauksella Heppa-järjestelmän kilpailuhistoriasta höystettynä:

”Tässä Quite Specialin tämän kesän lähtöradat. Eikä toivoa paremmasta. Run and Repeat saa tulla Ruotsista tänne ja Q Special saa lähteä Ruotsiin kokeilemaan onneaan rata arvonnoissa."

Kesäkuun 8. päivän jälkeen Quite Specialin pienin lähtörata yhdeksässä ryhmälähdössä on 7 ja ratojen keskiarvo 8,44!

”En ole vielä Harrin (Koivunen) kanssa asiasta puhunut, mutta meidän Hannan (Lähdekorpi) kanssa jo vähän juttelin. Run And Repeat hänellä on kyvykäs hevonen, muttei ole mennyt niin hyvin kuin odotin. Voitaisiin vaihtaa se ja Quite Special ja kokeilla, saisiko Quite Special Ruotsissa yhtään parempia paikkoja”, Lähdekorpi täsmentää Hevosurheilulle.

”Mutta katsotaan vielä Forssan startti.” Quite Special starttaa lauantaina 2640 metrin ryhmäajoon - radalta 8.

Pastore Bobin maanantaiseen tauoltapaluustarttiin Halmstadissa Lähdekorpi oli tyytyväinen.

”Jo etukäteen tiesi, että takarivistä ei lähtöä voita, mutta hevonen teki silti tosi hyvän juoksun ja pärjää varmasti jatkossa. Kellotin sille viimeiset 800 metriä 09,8, ja vain keula ja keulan selkä jäivät edelle”, osaomistaja kehuu.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi