Cokstile. Kannen kuva: Anu Leppänen.
Cokstile. Kannen kuva: Anu Leppänen.

Kesäravien tähtipölyä ja Elitloppetin eksotiikkaa

Tämän viikon perjantailehti sisältää laajan Kesäravit-teemaliitteen, ratsastuskatsauksen Tanskan nations cupiin sekä ennakkopsyykkaukset Solvallan vauhtiviikonloppuun.

Tänä vuonna 70. Elitloppetin sankari kirjoittaa nimensä kultakirjaimin raviurheilun historiaan, sillä ensimmäinen Elitloppet juostiin jo vuonna 1952. Nyt toista vuotta peräkkäin yleisön massatapahtumaksi mielletty ruotsalaisen raviurheilun näyteikkuna ajetaan poikkeusjärjestelyin.

Elitloppet on tänä erittäin tasainen, sillä jo suosikin nimeäminen vaihtelee sen mukaan, keneltä kysyy.

Hevosurheilu arvioi hevonen hevoselta karsinnoissa juoksevien 16 ravurin mahdollisuuksia ja esittelee Heli Tarrimaan hoitamat Aetos Kronoksen ja Gareth Bokon.

Millaiset mahdollisuudet viikonloppuna juokseville tallin hevosille antaa Team Melkko-Sorosen Janne Soronen, entä menestysvalmentaja Timo Nurmos, jolle Elitloppet on toiminut suurena innoittajana.

Julkkishevosten lääkäri Jonas Tornell etsii ja löytää, mistä kenkä puristaa. Jututimme ruotsalaiseläinlääkärin, jonka asiakkaina ovat olleet niin Elitloppet-legendat Victory Tilly, Sea Cove kuin joukko huippuratsujakin.

Ratsastuksessa tutustutaan Joroisissa vaikuttavaan poni- ja FWB-ratsukasvattajaan Helina Pohjolaan, jolla on koko ajan lomatunnelma.

Vieremällä lauantaina juokseva Alpertto kisaa voittokannassa. Ratapomo Juha Vidgrén kertoo lehden sisällä ilmestyvässä laajassa Kesäravit-teemaliitteessä hevosten vaikutuksesta elämäänsä.

Montéohjastaja Nelly-Janiika Korpikoski korostaa, että nykypäivänä montéssa ei menesty ilman huippukuntoista hevosta ja taktista osaamista. Tämän ja paljon muuta voit lukea perjantain Hevosurheilusta.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi