Oskari Mäenpää, hoitaja Tessa Länsimäki ja omistaja-kasvattaja Petra Huhti Sahara Jaeburnin kriterium-voiton tunnelmissa.
Oskari Mäenpää, hoitaja Tessa Länsimäki ja omistaja-kasvattaja Petra Huhti Sahara Jaeburnin kriterium-voiton tunnelmissa.Kuva: Tiia Halonen

Keski-Suomen parhaat valittiin - Petra Huhdille satoi tunnustuksia

Keski-Suomen parhaan kasvattajan tittelin sai Petra Huhti. Hänellä oli myös parhaat 3- ja 4-vuotiaat lämminveriset Sahara Jaeburn ja Imakeituptothesky.

Petra Huhti ja Oskari Mäenpää pyörittävät oriasematoimintaa ja siittolaa Keuruun Haapamäellä.

”Varsoja on syntynyt tänä keväänä jo yksi, ja lisää pitäisi tulla ihan näinä päivinä. Kymmenkunta tammaa varsoo tänä keväänä. Tammojen täysihoitopalvelua vähennettiin, ja lukuisia tammoja muutti muualle. Astutuskausikin alkaa tällä viikolla, kun tammoja tulee siemennykseen. Siitä se karuselli taas lähtee pyörimään.”, Petra Huhti kertoi tämän hetken kuulumisia.

Siitosoriita on Saharan ravitallin maisemissa neljä kappaletta. Tallista löytyvät livenä sellaiset oriit kuin Broadway Hall, RC Royalty, Sahara Dynamite ja viimeisin hankinta Expectations. Lisäksi listoilla on lähes kolmisenkymmentä pakaste - ja siirtospermaoriitta.

Keski-Suomen vuoden ohjastajan tittelin nappasi valtakunnan ohjastajaliigan kärkinimi Santtu Raitala, ja vuoden valmentaja oli jälleen Antti Ojanperä. Kimmo Ahola palkittiin vuoden valmentajakomeettana ja hänen hevosensa Thai Profit vuoden vanhempana lämminverisenä.

Lähde: Keski-Suomen Hevosjalostusliiton tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi