Muun muassa PowerParkin juhannuksen Nordic King -ravien sarjoihin voi käydä jo tutustumassa Hippoksen verkkosivuilla.
Muun muassa PowerParkin juhannuksen Nordic King -ravien sarjoihin voi käydä jo tutustumassa Hippoksen verkkosivuilla.Kuva: Anu Leppänen

Kilpailuttamisen suunnittelu helpottuu - Hippos julkaisi sarjoja kesäkuulle asti

Suomen Hippos julkaisi maanantai-iltana kilpailukutsut huhtikuulle saakka sekä touko-kesäkuun keskiviikko- ja lauantairavien sarjat.

75-divisioonafinaalien lakkauttamista kuluvan vuoden 2021 alusta lähtien on kritisoitu mm. sillä perusteella, että divisioonat isopalkintoisine finaaleineen helpottivat kilpailuttamisen suunnittelua. Rahasarjalaisillakin oli aina tähtäin tiedossa.

Tämän heikennyksen paikkaamiseksi viikon pääravien sarjat aletaan jatkossa julkaista noin puoleksi vuodeksi eteenpäin. Näin valmentajat tietävät jo hyvissä ajoin, millaisissa sarjoissa esimerkiksi Kavioliiga GP -päivien ja Superlauantaiden korotettuja palkintoja jaetaan.

Seuraavat Kavioliiga Grand Prix –ravit ajetaan Teivossa 27. helmikuuta, kahdella paikkakunnalla samanaikaisesti kilpailtavat Superlauantai-ravit taas Vermossa ja Kuopiossa 13. maaliskuuta.

”Kilpailutoiminnan ennakoitavuus helpottaa varmasti kaikkien raveissa vierailevien ihmisten elämää. Raviurheilun strategiassa korostuu kattavan kilpailutoiminnan tarjoaminen kaiken tasoisille hevosille, ja kun sarjat ovat riittävästi etukäteen kaikkien tiedoissa, helpottaa se varmasti hevosten kilpailuohjelman suunnittelua sekä lisää ravikilpailuihin osallistuvien hevosten määrää”, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Sami Kauhanen kommentoi.

Linkit helmi-, maalis- ja huhtikuun kilpailusarjoihin radoittain ja sarjajärjestyksessä sekä touko-kesäkuun keskiviikko- ja lauantairavien sarjoihin löytyvät Hippoksen tiedotteesta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi