Kimmo Aholalle ensimmäinen vieras treeniin – ”Se on mielenkiintoinen hevonen”
Kimmo Ahola saa uuden hevosen valmennukseensa. Kuva: Pekka Salonen

Kimmo Aholalle ensimmäinen vieras treeniin – ”Se on mielenkiintoinen hevonen”

Vain omia hevosiaan aiemmin valmentanut Kimmo Ahola ottaa valmennukseensa Kari Lähdekorven ja Arvo Ylitalon omistaman Staro Moschinon 10,8a.

Samalla valmentajaa vaihtaa toinenkin KM Hästfarm i Holm AB & Ylitalo Garden's Stable Oy:n eli Lähdekorven ja Ylitalon omistama hevonen. Avoimen sarjan Tito C.A. 10,4 ja 284 907 euroa muuttaa Anne Kankaan valmennukseen.

Molemmat 6-vuotiaat ruunat ovat valmentautuneet aiemmin Harri Koivusen tallilla.

”Haluttiin vähän muutosta, ja hevoset erilaiseen ympäristöön”, Arvo Ylitalo kertoo.

Yhteistyö Harri Koivusen kanssa jatkuu muiden hevosten osalta normaalisti.

”Kun on vanhemmista hevosista kysymys, niin paikanvaihto voi joskus piristää. Ei ne valmentamalla Harrin jäljiltä enää paremmaksi tule”, Ylitalo tietää.

Staro Moschinon omistajuussuhteisiin ei Ylitalon mukaan ole tulossa muutoksia, vaikka Kimmo Ahola on tähän asti valmentanut vain omissa nimissään olevia hevosia.

”Kyllä se nyt ainakin alkuun menee Karin ja minun hevosena sinne”, Ylitalo vakuuttaa.

Kimmo Ahola kertoo, että hän ottaa Staro Moschinon mukaansa lauantaina Vermon raveista. Ruunan voittosumma on hiukan yli 80 000 euroa.

”Staro Moschinon rahaista hevosta ei minulle ole, joten ajattelin, että voisihan se siinä nyt mennä. Se on mielenkiintoinen hevonen ja kun se ei kilpaile omien hevosten kanssa samoissa sarjoissa, niin se ei ole niiltä pois”, Ahola kommentoi yllätyspäätöstään.

”Se on ihan mielenkiintoinen projekti, mutta ei siitä vielä tietenkään suurempia odotuksia ole. Katsotaan nyt ensin, miltä se vaikuttaa.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi