Hevosurheilun sovellusta uudistetaan.
Hevosurheilun sovellusta uudistetaan.

Kirjautuminen sovellukseen muuttui – tapahtuu nyt Hevosurheilu-tunnuksella

Vanha kirjautuminen asiakasnumerolla ja postinumerolla poistui käytöstä tilausjärjestelmän vaihduttua helmikuun alussa.

Jatkossa kirjautuminen sovellukseen tapahtuu Hevosurheilu-tunnuksella, joka jonka voi käydä perustamassa Hevosurheilun verkkosivuilla.

Hevosurheilu-tunnus on sähköpostiosoitteesta ja käyttäjän itsensä luomasta salasanasta koostuva yhdistelmä, jolla käytetään kaikkia hevosurheilu.fi- ja ratsastus.hevosurheilu.fi-sivustojen nykyisiä ja tulevia palveluita, joihin tarvitaan pääsyoikeus. Sähköpostiosoitteella ja salasanalla tunnistetaan esimerkiksi tilaajille rajattujen artikkeleiden sekä näköislehden ja lehtiarkiston lukuoikeus.

Sovellusta kehitetään parhaillaan, ja kehitystyön seurauksena siinä saattaa ilmetä uuden sovelluksen avautumiseen asti pieniä toiminnallisia muutoksia. Uusi sovellus edellyttää uutta, verkkosivujen kanssa yhteneväistä kirjautumistapaa, joten Hevosurheilu-tunnus kannattaa käydä rekisteröimässä Hevosurheilun verkkosivuilla mitä pikimmin mikäli sitä ei ole jo aikaisemmin tehnyt.

 ”Sovelluksen kirjautumisen muutoksella pääsemme kaikissa digipalveluissa yhteneväiseen kirjautumistapaan, eli käytännöt asiakkaan kannalta tulevat selkeytymään ratkaisevasti”, Suomen Hevosurheilulehti Oy:n toimitusjohtaja Keijo Kinnula korostaa.

Hevosurheilun sovellusta uudistetaan.
Ongelmia kirjautumisessa? Katso tästä vinkit

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi