Viikonlopun kisassa yksi on ylitse muiden - Face Time Bourbon. Kannen kuva: JLL-LeTrot
Viikonlopun kisassa yksi on ylitse muiden - Face Time Bourbon. Kannen kuva: JLL-LeTrot

Kohti Prix d’Amériqueta

Hevosurheilussa ennakoidaan viikonlopun eurooppalaista ravijuhlaa Prix d'Amériquessa ja tutustutaan lietolaiseen harrastajavalmentaja Jukka Lintulaan.

Euroopan suurimpiin ja kauneimpiin ravikilpailuihin kuuluva Prix d’Amerique ravataan ensi viikonloppuna. Hevosurheilu ottaa etunojan kilpailun seuraamiseen ja kysyy, mitä kuuluu viime vuotiselle voittajalle ja kilpailun suurimmalle suosikille Face Time Bourbonille? Entä sen kovimmalle haastajalle Davidson du Pontille? Miltä Amérique näyttää sunnuntaina, kun yleisöä ei tämän hetkisten tietojen mukaan saa ottaa ja tallialueellekin pääsy on tiukkaa?

Tutustumme Prix d’Amériqueen pintaa syvemmältä myös lukujen valossa. Mitkä ovat Amériquen karsintakilpailut? Miksi se ajetaan tammikuussa? Minkälainen on ollut Amériquen palkintokehitys? Mistä tulee kilpailun nimi?

Jukka Lintulalle raviurheilu on henkireikä raskaasta työstä. Hän työskenteli vuosia Kupittaalla mielisairaalassa ja sen jälkeen lastensuojelussa. Nyt miehelle tuo iloa I Keep My Word, jossa riittää pienestä koosta huolimatta sisua.

Vielä on virtaa –sarjassa kultadivarin kestomenestyjä Daniel Palema ottaa ilon irti eläkepäivistään. Mutta kuinka ruuna löysi tiensä Henna Aapron omistukseen ja mitä tapahtui, kun hevonen haluttiin ostaa takaisin Ruotsiin?

Ajankohtaisissa uutisissa kerromme raviratojen koronalaskusta. Pandemia kuritti raviurheilua yli miljoonalla. Miten raviradat selviytyvät laskevien toimintatukien kanssa?

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi