Viime vuonna Salamakypärät-kilpailusarjan nimiinsä vienyt Jere Hurme ohjasti tänään Forssassa kolmea hevosta tuloksina voitto, hll ja kuudes sija.
Viime vuonna Salamakypärät-kilpailusarjan nimiinsä vienyt Jere Hurme ohjasti tänään Forssassa kolmea hevosta tuloksina voitto, hll ja kuudes sija.Kuva: Anu Leppänen

Kokelaat juhlivat amatööriohjastajien SM-liigassa

Jere Hurme ajoi sunnuntaina Forssassa amatööriohjastajien SM-liigan lähdössä voittoon Piia Mäkelän valmentaman Gyro Gearloosen, joka oli Toto5-kohteiden yllättävin merkki. Erika Elomaa kiritti taas parhaaksi hoitamansa Bello Ragazzon.

Amatööriohjastajien SM-liigan lähtöihin saa osallistua ajalla 1.1.–31.7. pistelaskun ulkopuolella kokelas- ja juniorilisenssin haltijatkin. Tämän päivän lähdöt menivät kokelaille. Jere Hurme pääsi Gyro Gearloosen kanssa johtavan taakse, mistä kiritilaa löytyi 150 metriä ennen maalia. Lopulta valjakko spurttasi varmasti ykköseksi ajalla 16,4a/2140 metriä.

Toisen lähdön vei nimiinsä Erika Elomaa Bello Ragazzolla. Kuusivuotiaan ruunan valmentaja on Pertti Isotalo, mutta hoitajana toimii Elomaa itse. Kilpailussa hän on nyt ajanut Bello Ragazzolla seitsemän kertaa.

"Kun on niin tuttu hevonen, niin on varmempi olo, eikä jännitä ihan niin paljoa kuin jonkun muun vieraamman hevosen kanssa", Elomaa kertoi voittajahaastattelussa tunnetiloistaan.

Lue raveista lisää keskiviikon Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 8 On Track Rockstar, 11 %, 6,41 euroa

T5-2: 10 Ray Boy, 69 %, 8,20 e

T5-3: 3 Gyro Gearloose, 8 %, 39,17 e

T5-4: 3 Marcos Gallon, 15 %, 161,03 e

T5-5: 7 Kopsu, 11 %, 772,54 e

Vaihto: 45 164,36 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi