Reima Kuislan ja Everest de Ginain tiet eroavat, kun Emma Väre hakee sen perjantaina Vihtiin.
Reima Kuislan ja Everest de Ginain tiet eroavat, kun Emma Väre hakee sen perjantaina Vihtiin.Kuva: Harri Lind

Koko tallin tyhjentäminenkin harkinnassa – ”Päätöstä ei ole vielä tehty”

Hevosurheilu kertoi alkuviikosta Reima Kuislan vähentävän radikaalisti hevosia Seinäjoen tallistaan. Projekti etenee nyt vauhdilla.

Keskiviikkoaamuun mennessä Kuisla oli sopinut Raggarin ja President Lindyn lähtevän Antti Ojanperälle ja Everest de Ginain Emma Väreelle.

”Raggari on ollut Antilla ennenkin, ei tarvitse kenenkään ruveta opiskelemaan sitä uudelleen. Jalka on nyt ultrattu ja täysin terve, mutta samaa hoitoa annetaan vielä kuukausi yli”, Reima Kuisla kertoo.

”President Lindy taas ei ole saanut koskaan muuta kuin tasamaata, ja vähän erilainen treeni tekee sille varmasti hyvää.”

”Kaikenlaista maastoa löytyy Emmaltakin. Everest de Ginaista sopii hänelle varmasti hyvin, ja onpa sitten yksi hevonen Vihdissäkin”, siellä itsekin tilan omistava Kuisla lisää.

Emma Väre hakee Everest de Ginain perjantaina, ja Raggari sekä President Lindy lähtevät Antti Ojanperälle ja Ubertino Grif Nina Pettersson-Perklénille Seinäjoen 28.11. T75-raveista. Kun Big Sky Hurricane siirtyy lisäksi eläkkeelle, Seinäjoelle jää enää alkuviikon tavoitehaarukkaan (4-6) mahtuvat kuusi hevosta.

”Niiden kanssa pärjätään itsekin, tai sitten tyhjennetään koko talli. Sekin on harkinnassa, mutta päätöstä ei ole vielä tehty. Loput kuusi hevosta pystyy jakamaan vaikka päivässä.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi