Ultion Face oli mukana toukokuun lopulla Elitloppetissa.
Ultion Face oli mukana toukokuun lopulla Elitloppetissa.Kuva: Anu Leppänen

Kolme uutta nimeä Kymi Grand Prix'hin

100 000 euron ensipalkinnolla lauantaina 17. kesäkuuta ravattavan Kymi Grand Prix'n uudet osallistujanimet ovat Ultion Face, Calle Crown ja Run For Royalty.

Elitloppetissa mukana ollut Ultion Face sijoittui karsinnassaan kuudenneksi ja jäi ilman finaalipaikkaa. Sen sijaan Elitloppetia edeltäneessä lähdössä hevonen teki keulapaikalta hurjan esityksen sijoittuen kolmanneksi tuloksella 09,1.

Ultion Facen valmentaja ja ohjastaja Adrian Kolgjini saapuu Kouvolaan ensimmäistä kertaa. Isä-Luftin treenaamia hevosia on Kymi Grand Prix'ssä nähty kahdesti. Sebastian K. oli mukana kilpailussa vuonna 2012 ja Quick Fix vuonna 2016.

"On hienoa saada myös nuorempi Kolgjini kylään Kouvolaan. Huippukuntoinen Ultion Face tuo varmasti vauhtia tämän vuoden lähtöön", Kouvolan raviradan toiminnanjohtaja Arto Hytönen iloitsee radan julkaisemassa tiedotteessa.

Calle Crown oli toukokuussa Copenhagen Cupissa hyvä kakkonen. Elitloppet-lauantaina Solvallassa ravatussa Harper Hanoverissa ori meni kovan pitkän voltin tuloksen 12,8.

Tomas Malmqvistin laatutallista kisaava ori sijoittui viime vuonna Kymi Grand Prix'ssä kolmanneksi Earl Simonin ja Oscar L.A.:n takana.

Calle Crownin edellisstartti oli Harper Hanoverin lähtö.
Calle Crownin edellisstartti oli Harper Hanoverin lähtö.Kuva: Anu Leppänen

Kilpailun suomalaispakkaa täydentää Pekka Korven valmentama Run For Royalty. Viime vuonna Suur-Hollola-ajon sekä St Michelin voittanut ori sijoittui keväällä Finlandia-ajossa seitsemänneksi. Tuoreimmassa startissaan Oulun Number Onessa Run For Royalty kiri hyvin loppua ollen maalissa neljäs.

Kymi GP:n lähtöradat arvotaan maanantaina 12.6. klo 13, ja arvontatilaisuudesta on luvassa suora lähetys Kouvolan raviradan FB-sivuilla.

Daniel Wäjerstenin valmentamaa Gooneria ei Kouvolassa keskiviikon kutsusta huolimatta nähdä. Näin ollen kisaan on tällä hetkellä kutsuttuna kuusi hevosta.