Joseph Boko avasi voittotilinsä myös tämän vuoden osalta.
Joseph Boko avasi voittotilinsä myös tämän vuoden osalta.Kuva: Anu Leppänen

Kolmelle kauden ensimmäinen täysosuma – ”Joseph Boko voittaa vielä monta lähtöä”

Teivon T5-lähdöissä Joseph Boko, Humu-Liisa ja Queen It ylsivät vuoden ensimmäiseen täysosumaan.

Jalkaongelmat pitivät 6-vuotiaan Joseph Bokon pitkään sivussa tositoimista. Läpi uransa menestyneen ruunan paluu yhdeksän kuukauden tauolta on kuitenkin sujunut myönteisissä merkeissä. Jo Vermon pitkällä matkalla se olisi voinut olla paremmalla tuurilla korkeammalla, mutta toisaalta pitkän kilpailukatkoksen jälkeen varovainen juoksu sisäradalla teki sille hyvää.

Markku Nieminen korosti, että Joseph Boko jätti hyvän kuvan itsestään jo avauskilpailussa.

”Se oli hyvin positiivinen suoritus, vaikka jäi silloin vähän jumiin. Joseph Boko ravasi hyvin, oli iloinen ja freesi”, Nieminen taustoitti ennen Teivon starttia.

Tiistaina vastustajia ilmaantui poisjääntien jälkeen viivalle ainoastaan viisi, mikä teki Joseph Bokon tehtävästä selväpiirteisen. Suosikkina startannut ruuna sai vetää matkalla maltillisesti, eikä sen kannasta ulkokautta tilaa saanut Showtimejackflower kyennyt ratkaisuvaiheessa kuin varmistelemaan kakkossijaansa.

”Joseph Boko oli hyvän tuntuinen käteen jo viimeksi. Oli hyvä fiilis lähteä tähän kisaan”, startit ohjastanut Hannu Torvinen aloitti.

”Toivotaan, että hevosen terveys pysyy kunnossa. Se tuntuu sellaiselta, että voittaa monta lähtöä vielä. Joseph Boko on miellyttävä hevonen ajaa. Se lähtikin tosi innokkaasti auton takaa ja voitti kivalla tyylillä”, Torvinen summasi.

Kari Pietilän valmentama 12-vuotias Queen It oli runsaan tonnin palauttaneen T5-rivin isoin jymypaukku. Hannu Hietanen kiritti sen nappijuoksun jälkeen ykköseksi. Jukka Torvinen käynnisti rivin kahden pikkuyllättäjän rattailla. Mami Chulo ja Humu-Liisa pitivät suoraviivaisella esityksellä kovimmat uhkaajat loitolla.

Lue Teivon raveista lisää 2.11. Hevosurheilusta. Tilaajana voit lukea raportin jo 26.10. verkossa.

Tilaa Hevosurheilu tästä linkistä!

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 7 Mami Chulo, 6,75%, 8,23 euroa

T5-2: 3 Humu-Liisa, 11,56%, 58,14€

T5-3: 9 Queen It, 3,56%, 704,47€

T5-4: 12 The Rain Song, 35,26%, 928,62€

T5-5: 3 Joseph Boko, 48,00%, 1075,25€

Vaihto 62 860,84

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi