Kolmevuotisteema on ilmestynyt – Perjantain Hevosurheilussa tuhti paketti

Kolmevuotisteema on ilmestynyt – Perjantain Hevosurheilussa tuhti paketti

Perjantain Hevosurheilu sisältää odotetun kolmevuotisteeman, joka esittelee lämminveri-ikäluokan 2018.

Hevosurheilun uniikki ammattivalmennettujen kolmevuotiaiden lämminveristen esittely marssittaa esiin hevoset A-lisenssivalmentajilta.

Suomessa suurin määrä ikäluokassa  valmentautuu Timo Korvenheimolla. Mitä kuuluu Pekka Korven kolmevuotiaille? Entä kuinka varsojensa etenemisen näkee Markku Nieminen? Mikä on Antti Veteläisen tallin valmius varsalähtöihin? Mitä paljastuu B-lisenssivalmentajien kolmevuotiaiden poiminnoista? Entä millaisia kiinnostavia suomalaiskytkyisiä hevosia treenaa maamme rajojen ulkopuolella?

Lehti kertoo myös, miten Ruotsissa operoiva Petri Salmela on saatellut kolmevuotiaansa nykypisteeseen. Salmela on kehittänyt varsojen valmennussysteemiään jo 25 vuotta. Monena vuonna kolmannes varsakatraasta on tullut 2-vuotiaina starttiin.

Korona-aika siirsi lukuisat gaalat verkkoon, niin myös Nuorisogaalan. Hippoksen YouTube-kanavalla julkaistulla gaalavideolla ääneen pääsevät gaalassa palkitut ihmiset ja palkittujen ponien omistajat.

Neuvonta-artikkelissa valotamme puolestaan ponin matkaa varsasta kilpaponiksi. Asiasta kertoo Enköpingissa Ruotsissa asuva hevostenhoitaja Janina Seppälä, joka on ollut pohjoismaiden menestyksekkäimpiä poniraviurheilijoita

Ratsastuksessa jututimme esteratsastaja Kevin Stautin, joka on palannut Dohan GCT-kisaruljanssista koti-Normandian hiljaiseen rauhaan. Hän miettii, kuinka käyttää parhaalla tavalla hyödykseen noin nelisen kuukautta. Tällä hetkellä ykkösasia Stautin mielessä on Tokio ja olympialaiset.

Staut on itse sekoitus uutta ja vanhaa hevostaitoa, mutta hän luottaa ikivanhaan tapaan pitää hevosia. Perjantailehti avaa asiaa lisää.

Kerromme myös, että Helsingin Ruskeasuolla vaikuttava kouluratsastaja ja –valmentaja Jasmin Sikström menetti viime viikolla pitkäaikaisen ykköshevosensa Amarant-V:n. ”Ehkä se tietyllä tapaa oli liian hyvää ollakseen totta”, Sikström toteaa.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi