Run For Royalty oli Janne Korven ajamana suvereeni keulasta.
Run For Royalty oli Janne Korven ajamana suvereeni keulasta.Anu Leppänen

Korven talli dominoi - "Toivoin, ettei tule täydellistä katastrofia"

Run For Royalty ja American Hero olivat piikki-selkä parina toisen Suur-Hollola-välierän parhaat.

Janne Korpi lähti Run For Royaltyn kyytiin ilman paineita. Homma luonnistui alusta loppuun ilman ongelmia, vaikka matkavauhti oli toki hyytävän kylmää väliajoin 09,0-12,5-11,5-12,0.

"Ei jännittänyt yhtään. Toivoin vain, ettei tule täydellistä katastrofia", Korpi veisteli kisan jälkeen. "Run For Royalty piti helposti keulat, vaikka American Hero oli ensimmäisellä 50 metrillä nopeampi. Tallipeliä ei tultu pelaamaan, sillä hevosilla on eri omistajat ja heitä tietenkin kunnioitettiin. Pidin kaveria pussissa loppukaarteessa, mutta oma hevoseni tuntui kaiken aikaa todella hyvältä. Voitto tuli helposti."

Korven tallin hevosilla on vahva edustus finaalissa.

"Toivotaan, että Run For Roylty pysyisi edes samanlaisena. Viikonlopun alla oli isot odotukset ja niin ne ovat edelleen."

Finaaliin:

Run For Royalty vastasi American Herolle kiihdytyksessä lopulta oikein varmasti. American Hero siirtyi 1. kaarteessa perään, jonka jälkeen tilanne ei muuttunut miksikään loppumatkasta. Run For Royalty hallitsi tapahtumia tyylikkäästi. Mr Big Star eteni 3. sisältä jättiyllättäjänä kirkkaasti finaaliin. Deangelo kiri 3. ulkoa viimeiset 800 metriä 11,9. Se ei missään vaiheessa pystynyt haastamaan sisäradan hevosia, mutta piti neljänneksi.

Lue lisää Suur-Hollola-ajosta sunnuntaina verkosta ja keskiviikkona Hevosurheilun printtilehdestä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi