Korven talli esitti pääosaa kaksivuotiaiden Kasvattajakruunu-finaaleissa
April Combo piti An-Dorran niukasti takanaan.Kuva: Anu Leppänen

Korven talli esitti pääosaa kaksivuotiaiden Kasvattajakruunu-finaaleissa

Pekka Korven talliin meni 2-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun voitto ja oriiden ja ruunien lähdössä Korven treenattavat ottivat hopeaa ja pronssia.

Turussa ravatussa tammojen lähdössä Pekka Korven ohjastama April Combo lähti kasiradalta mukavasti matkaan ja ohitti suosikki Credit to Hopen kiihdytyksessä. Matilda Moneymaker johti alun, mutta 1. takasuoralla April Combo eteni keulaan.

Toisella ilman vetoapua taivaltanut Credit To Hope tippui April Combon kyydistä päätöspuolikkaan alussa, mutta Olli-Pekka Holopaisen ohjastama An-Dorra lähestyi keulahevosta vauhdikkaasti. April Combo piti haastajansa niukasti takanaan maaliin asti.

”Näki, että Jarkko (Ristimäki) päästää keulaan, en ajanut yhtään starttiin”, Pekka Korpi aloitti. ”Vähän ennen maalia näki, että pystyn pitämään perille. Sisärata on aika raskas, joka otti nuorella hevosella voimien päälle aika lailla.”

Pekka Korven valmentama April Compo voitti ajalla 17,2a/2100 metriä. Star-Racing Oy on voittajan kasvattaja ja omistaa sen yhdessä Wipunen varainhallinta Oy:n kanssa.

Kolmas lähdössä oli Tommi Kylliäisen ajama Nutcracker.

Oriiden ja ruunien lähdössä Fango Jett avasi kärkipaikalle, mutta laukkasi 1. kaarteessa, jolloin paikka putosi Gintonicille.

Gintonic johti lähtöä viimeiselle takasuoralla asti, jolloin rinnalla puurtanut Full Picture jyräsi ohi. Jukka Torvisen ajokki Wild Sunrise oli herkutellut matkalla Hannu-Pekka Korven kuskaaman Full Picturen vetoavusta ja ohitti tämän maalisuoralla ajamatta.

”Alussa jäätiin kiertämään, mutta pääsin pudottamaan toiseen ulos. Hyvä selkä saatiin, joten lopulta lähtö meni hyvin”, Jukka Torvinen näki. ”Wild Sunrise on varhaislahjakas ja kypsä. Se oli koelähdössään hyvä. Ekaan starttiinsa ei ollut niin hyvä kuin odotettiin, mutta kahteen viimeiseensä ollut hyvä ja parantaa koko ajan.”

Taisto Bordi valmentaa Wild Sunrisea. Kuuria Oy omistaa ja on kasvattanut voittajan, joka meni 2100 metriä aikaan 18,1a.

Pekka Korpi täydensi totokolmikon Ace Combon kanssa.

Kummassakin lähdössä voittaja palkittiin 15 000 eurolla.

Ravien muista tapahtumista voit lukea täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi