Kova kaksikko kohtaa Seppele-ajossa, mutta huippunimi jättää kisan väliin
Pekka Korpi ja Corazon Combo pyrkivät jatkamaan voittokulkua sunnuntaina kilpailtavassa Seppele-ajossa.Anu Leppänen

Kova kaksikko kohtaa Seppele-ajossa, mutta huippunimi jättää kisan väliin

Sunnuntaina Vermossa ravataan Finlandia-ajo, joka tietysti on suurimman mielenkiinnon kohde, mutta päivän muissakin lähdöissä riittää seurattavaa yllin kyllin.

Jo sunnuntain toisena lähtönä ravattavassa Seppele-ajossa nähdään odotettu kohtaaminen, kun uransa kaikki yhdeksän starttia nimiinsä vienyt Corazon Combo pyrkii nostamaan voittomääränsä jo kaksinumeroiseksi. Pekka Korven valmentama ja ohjastama ori starttaa kakkosradalta.

Korven ja Corazon Combon menestyshaaveet pyrkivät estämään ykkösradalta kiihdyttävät Antti Teivainen ja Luciano Bryne. Seppo Palmroosin treenaama kolmivuotias on Corazon Combon tavoin huippulahjakas ori, joka on voittanut uransa seitsemästä kisasta neljä, eikä ole vielä kertaakaan jäänyt kolmen parhaan ulkopuolelle.

Raviurheilun ystävät taatusti toivoivat, että edellä mainitun kaksikon lisäksi myös Tetrick Wania starttaisi Seppele-ajossa, mutta superlupausta ei ilmoitettu sunnuntain kisaan mukaan.

Lupaavia hevosia nähdään myös nelivuotiaille lämminverisille rajatussa Glenn Kosmos Memorialissa. Kriteriumvoittaja Planbee starttaa nelosradalta, Kymenlaakso-ajon ja Oulu Expressin viimevuotinen sankari Nineeleven puolestaan ampaisee matkaan ykkösradalta ja kolmivuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun viime vuonna voittanut MAS For You kiihdyttää kolmoskaistalta.

Kansainvälistä väriä kisaan tuovat Jerry Riordanin valmentama Donizetti 12,2ake, Alessandro Cocciadoron valmentama ja ohjastama Colibri Jet 11,0aly, Frode Hamren treenaama Asteroid 11,3aly ja Daniel Redenin tallin Narzario 10,2aly.

Erkon pokaalissa Vermon kaviouran valtaavat kylmäverihuiput. 15 000 euron ensipalkintoa lähtee tavoittelemaan nimekäs nippu voittokone Parvelan Retun johdolla. Petri Laineen valmennettava saa pistää parastaan, mikäli mielii jatkaa tolppatehtailuaan, sillä vastassa ovat muun muassa hallitseva ravikuningas Evartti, Vixeli, Stallone ja huiman vireen löytänyt Veeran Poika.

Pääset katsomaan sunnuntain kaikki lähtölistat tästä.

Lauantain lähtölistat löydät puolestaan tästä linkistä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi