Kovan luokan ruotsalaisvieraita Arctic Horce Raceen – ” Rovaniemellä en ole käynyt koskaan”
Peter Ingves ja Johnny Takter tähdittävät Mäntyvaaran tämän vuoden kansainvälistä ohjastajakisaa.Kuvat: Roosa Lindholm ja Totofoto

Kovan luokan ruotsalaisvieraita Arctic Horce Raceen – ” Rovaniemellä en ole käynyt koskaan”

Rovaniemen tämän vuoden ohjastajakilpailua ovat tulossa tähdittämään Etelä-Ruotsista Peter Ingves ja Johnny Takter.

Rovaniemen ravirata ei ole tiedottanut kilpailusta vielä muuta kuin että se jossain muodossa järjestetään. Hevosurheilun tietojen mukaan tähtivieraiksi on kutsuttu Ingves ja Takter.

”Kyllä sieltä joku nainen soitti ja pyysi mukaan”, Peter Ingves vahvistaa.

”Me puhuttiin Johnnyn kanssa viikko sitten, että kyllä me lähdetään. Tulee jotakin uutta. Samoja ratoja on kierretty vuosikaudet, mutta Rovaniemellä en ole käynyt koskaan – en edes turistina. Hienoa saada nähdä uusia paikkoja ja tutustua uusiin ihmisiin.”

”On hienoa, että tällaisia tapahtumia järjestetään. Ainakin meille, ja toivottavasti yleisöllekin”, Ingves lisää.

Reissun tarkemmat yksityiskohdat ovat vielä auki, ja esimerkiksi lentolippuja ei ole vielä varattu.

”Mutta kun niin kauas tullaan, niin eiköhän me siellä joku yö olla. Jomppe (Jorma Kontio) kehui, että kuskeille oli viimeksi hienoa oheisohjelmaa – poroajelua ja muuta. Jos oikein ymmärsin, niin Jomppekin on tulossa.”

”Suksia en ota mukaan, ne voi tarvittaessa vuokrata, mutta olen kyllä innokas talviurheilija ja käyn mielelläni hiihtämässä tai laskettelemassa aina, kun tilaisuus tulee. Viime talvena golf-kentälle saatiin Halmstadissakin latu, vaikka yleensä talvet on meillä huonoja. Silloin kävin ainakin kymmenen kertaa hiihtämässä”, Peter Ingves muistelee.

Arctic Horse Race järjestetään Rovaniemellä lauantaina 4. joulukuuta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi