Forssan sunnuntairavien isoin ykköspalkinto (3000 euroa) oli tarjolla 5-vuotiaiden tammojen Varsakunkun karsinnassa, jossa paras oli Ilkka Hoffrenin valmentama sekä ohjastama Brenna.
Forssan sunnuntairavien isoin ykköspalkinto (3000 euroa) oli tarjolla 5-vuotiaiden tammojen Varsakunkun karsinnassa, jossa paras oli Ilkka Hoffrenin valmentama sekä ohjastama Brenna.Arkistokuva: Anu Leppänen

Kriteriumin paras tamma kukistui väkevällä suorituksella – "Sentti sentiltä saavutettiin"

Viime vuonna suomenhevosten kriteriumissa parhaana tammana viides ollut Sarikan starttasi Forssan sunnuntairaveissa ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Se teki mukavan suorituksen, joka riitti kakkossijaan. Voiton vei toisella ilman selkää ravannut Brenna.

Ilkka Hoffren ajoi 5-vuotiaiden suomenhevostammojen Varsakunkun karsinnassa valmentamallaan Brennalla keulahevosen Aamulennon rinnalta. Lopussa kovimman vastuksen tarjosi kärkiparin vetoavusta nauttinut Sarikan, mutta siitä ei ollut kauden avauksessaan Brennan kukistajaksi. Voittoaika Kari Hoffrenin omistamalla lahjakkuudella oli 29,5ake.

"Brenna on vahva jyrä, joka jaksaa tosi hyvin mennä. Sen ravi ei ole aina niin sulavaa, eikä ollut tänäänkään, mutta hevonen paikkasi hienosti lopussa. Sain sen vielä uuteen rytmiin (loppu)suoran puolivälissä, ja sitten sentti sentiltä saavutettiin (Sarikanin hankkima etu) takaisin. Tämä on rehti hevonen tulemaan maaliin asti", Ilkka Hoffren sanoi radan voittajahaastattelussa.

Lisää raveista keskiviikon Hevosurheilussa ja tilaajille jo huomenna verkossa.

Oletko jo tilaaja?

Toto5-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T5-1: 12 Krista, 13 %, 3,20 €

T5-2: 2 Sahara Dangerous, 61 %, 6,37 €

T5-3: 12 Mandi More, 31 %, 13,56 €

T5-4: 8 Qiulius On Stage, 14 %, 31,96 €

T5-5: 5 Brilliant Stride, 37 %, 35,76 €

Vaihto: 45 451,02 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi