Tältä näyttää Ari Moilasen ja Antti Teivaisen tämän vuoden vertailu, mutta miten on koko 2000-luvun laita?
Tältä näyttää Ari Moilasen ja Antti Teivaisen tämän vuoden vertailu, mutta miten on koko 2000-luvun laita?

Kumpi on kovempi - Moilanen vai Teivainen?

Muun muassa sitä voi tästä päivästä lähtien yrittää selvittää Mobiilihepan uuden vertailutyökalun avulla.

Mobiilihepan valikosta on nyt valittavissa ”Tilastot” ja sen alta neljä vaihtoehtoa: kuninkuusravit, Kavioliiga, kuntopuntari ja hevoset.

Kahdesta viimeksi mainitusta avautuu ”perinteiset” kuluvan vuoden ajaja-, valmentaja- ja hevostilastot, mutta uutta on mahdollisuus rajata tarkasteltavaa ajanjaksoa oikean yläkulman säädinsymbolia klikkaamalla useamman vuoden – vaikkapa koko 2000-luvun – tai viimeksi kuluneiden kahdentoista, kuuden, kolmen tai yhden kuukauden tai kahden viikon ajalle.

Ohjastajien ja valmentajien tilastot on mahdollista hakea myös yksittäiseltä radalta. Heistä ”kuumimmat” – sellaiset joiden voittoprosentti valitulla haulla on yli 20 tai palautusprosentti totossa yli 100 – ilmaistaan vihreällä liekkisymbolilla.

Kokonaan uusi ominaisuus on kahden ohjastajan, valmentajan tai hevosen vertailutyökalu, joka vertailee keskinäisiä kohtaamisia halutulta aikaväliltä. Hevosvertailu on kätevä esimerkiksi hevosia paremmuusjärjestykseen ikäluokittain rankattaessa tai vaikkapa Ravigaalan valintojen onnistumista arvioitaessa. Kaikille on mahdollista tehdä myös koko uran kattavia keskinäisiä vertailuja.

Tehdäänpä koeajo! Kumpi on ollut 2000-luvulla kovempi, Ari Moilanen vai Antti Teivainen? Valitaan useamman vuoden tarkastelu, alkuvuodeksi 2000 ja loppuvuodeksi 2020. Voitot Moilaselle 4850–4176, mutta voittoprosentti on molemmilla sama 14. Keskinäisiä kohtaamisia 19837 kappaletta, joista voitot Moilaselle 2607–2431.

Vanhojen kuninkuusravien tulokset ovat tähän asti löytyneet vain kilpailukalenterista kyseisen vuoden tuloksista tai niihin osallistuneiden hevosten kilpailutietojen kautta. Nyt ne löytyvät vuoteen 1985 saakka yhdestä osoitteesta Mobiilihepan tilastoista.

Samaan tapaan ja samassa paikassa voi tarkastella myös vanhojen Kavioliigakausien tuloksia. Tähän asti Kavioliigan sivuilta on löytynyt vain parhaimmillaan käynnissä olevan kauden tiedot.

Lue lisää Mobiilihepan uusista tilastoista ja Hippoksen IT-palveluiden tulevista kehityshankkeista tämän päivän Hevosurheilusta!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi