Kuninkuusravit varsahuutokauppa meklari Lauri Hyvönen
Killerin varsahuutokaupan meklarina toimii tuttuun tapaan Lauri Hyvönen.Kuva: Anu Leppanen

Kuninkuusravien varsahuutokaupan suosio pitää – "Kelpo määrä hienosukuisia varsoja"

Kuninkuusravit on nykyään myös tärkeä kauppafoorumi suomenhevosvarsoille.

Killerin Kuninkuusraveissa järjestetään perjantaina 26.7. ajettavien iltapäiväravien jälkeen suomenhevosten huutokauppa. Huutokauppa herätti kasvattajien kiinnostuksen, ja myyntiin ilmoitettiin kaikkiaan 14 eri-ikäistä varsaa. Määrä on sama kuin viime vuonna Kouvolassa.

”Varsahuutokauppa on ottanut oman paikkansa kuninkuusraviviikonlopun ohjelmassa. On ilo saada jälleen tarjolle kelpo määrä hienosukuisia varsoja”, meklarina toimiva Lauri Hyvönen myhäilee.

Myynnissä on niin 1-, 2- kuin 3-vuotiaitakin laadukkaita suomenhevosvarsoja. Varsojen tarkemmat sukutiedot ja kuvat julkaistaan juhannuksen jälkeisellä viikolla Kuninkuusravien nettisivuilla, mistä on luettavissa myös huutokaupan säännöt.

Huutokauppa järjestetään perjantai-iltana Killerin raviradalla. Ensimmäinen varsa tulee myytäväksi tunti viikonlopun avaavien iltapäiväravien viimeisen lähdön jälkeen, viimeistään klo 19.

Perjantain ravit käynnistyvät klo 15. Ennen huutokauppaa yleisöllä on mahdollisuus käydä tutustumassa varikkoalueella myytäviin varsoihin.

Myytävät varsat

1. Filjami, 1v
2. Ohran Siiri, 1v
3. Maatian Madonna, 2v
4. Vretsi, 2v
5. Harjan Fakiiri, 2v
6. Lammen Roima, 2v
7. Rafaelo, 2v
8. Fiorella, 2v
9. Pyssyharjun Voitto, 2v
10. Sitkee, 2v
11. Hodin, 2v
12. Stanssi, 2v
13. Tollari, 2v
14. Valtava, 3v

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi