Henri Ruoste ratsastaa Tokion olympialaisissa. Kannen kuva: www.arng.nl
Henri Ruoste ratsastaa Tokion olympialaisissa. Kannen kuva: www.arng.nl

Kuninkuusraviliitteen myötä katseet kohti Seinäjokea

Odotettu ja perinteinen Kuninkuusraviliite ilmestyy tänään Hevosurheilun välissä. Mukana on kaikkien kuninkuusravihevosten esittelyt, Seinäjoen kaupunkikierros ja vuoden 2005 ravikuninkaan Santeri Dahlian kuulumiset. Tutustumme myös Nea Vikströmiin, joka yhdessä miehensä Pekka Kairtamon kanssa saivat kuninkuustitteleistä kilvoittelemaan peräti kolme hevosta, joista kahdessa he ovat myös kasvattajina.

Kuinka Nea Vikström kuvailee suomenhevosta? Miten Uljas Suomalainen sai nimensä? Kuinka Vikström päätyi hevosten pariin? Mikä hevosihmisissä on parasta? Kuninkuusraviliitteestä se selviää.

Kuninkuusraviliitteestä selviää sekin, mitä nähtävyyksiä kotikaupungistaan huippupainija Rami Hietalahti suosittelee kuninkuusraviväelle. Tutustumme myös tuliluontoiseen Liisan Tulilintuun, joka lähtee kuningatarkisaan kirkastamaan viime vuoden hopeaa kullaksi.

Runkolehdessä pääsemme risteilemään yhdessä Kotoisa-ohjelmasta tutun Arto Kontion kanssa. Mies on Puumalan Hevosystäväinseuran puheenjohtaja ja huippujen suomenhevosten omistaja.

Ratsastuksessa päällimmäisenä puhuttaa tietysti olympialaiset. Ainoa ratsastuksen suomalaisedustaja, Henri Ruoste, on tähdännyt niihin koko ikänsä, eikä halua, että ne jäävät viimeisiksi. Pärjäämään on lähdetty jo nyt.

Uutisissa käsittelemme hevosten selviämistä helteessä. Kysyimme kuumissa maissa asuvilta hevosammattilaisilta, kuinka ihmiset ja hevoset voivat helpottaa oloaan silloin, kun on tosi kuuma.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi