Kurri Jari Boko selätti An-Dorran huippuhevosten kohtaamisessa
Kurri Jari Boko tuli selvästi ensimmäisenä maaliin ennen tasaista kakkostaistoa.Kuva: Pekka Salonen

Kurri Jari Boko selätti An-Dorran huippuhevosten kohtaamisessa

Veijo Heiskasen suojatti Kurri Jari Boko voitti Vermon keskiviikkoravien päälähdön Viisivuotispokaalin loistojuoksun päätteeksi. Lähtö vilisi kovaluokkaisia ravureita, kun mukana olivat edellä mainitun lisäksi muiden muassa An-Dorra, Magical Princess ja Consalvo.

Kiihdytyksessä Antti Teivainen sai An-Dorran siksi rivakasti liikkeelle, että kaksikko torjui Magical Princessin ja Pekka Korven. Heti kun An-Dorra sai rauhoittaa tahtia, teki Veijo Heiskanen Kurri Jari Bokon kanssa yllätysiskun, mutta kaksikko jäi toiselle ilman selkää.

”Antti ei huomannut heti, olin aika lähellä yllättää”, Veijo Heiskanen kommentoi voittajahaastattelussa yllätysiskuaan.

Toisen radan veturiksi juuttuminen vei Veijo Heiskaselta luoton kirkkaimpaan palkintoon, mutta niin vain Kurri Jari Boko voitti selvällä erolla.

”Hevonen rauhoittui ihmeen hyvin. Yleensä, kun se ottaa spurtin alussa, vaihde jää päälle. En olisi uskonut, että se voittoon asti riittää tuolta juoksupaikalta.”

Valley Media OY:n ja Veijo Heiskasen omistaman Kurri Jari Bokon voittoaika oli 15,0ake. Se palkittiin 10 000 eurolla.

An-Dorra kesti keulasta toiseksi ennen Piece Of Heroa.

Reijo Suomalaisen ja Tapio Perttusen yli 40 vuotta kestänyt yhteistyö kantoi jälleen hedelmää, kun Club Nord Elit kiri Tammatähdessä yllätysykköseksi.

Reijo Suomalainen on 8-vuotiaan tamman vastuuvalmentaja, mutta se majailee tällä hetkellä sitä Vermossakin ohjastaneen Tapio Perttusen tallissa.

Uudenmaan Upeimman karsinnassa Imperator jatkoi siitä, mihin avauskisassaan Hannu-Pekka Korven treenistä jäi. Hannu Torvisen ajokki otti kirivoiton parastaan antamatta ennen niin ikään mainiosti lopettanutta Stonecapes Ulricaa.

Kaudella 2020 kerrassaan 13 kertaa voittanut Myrskyri palasi ”hutivuoden” jälkeen voittajaksi. Henri Bollströmin ajokki avasi tulisesti keulaan, sai vetää rauhassa, eikä ollut kovavauhtisessa lopetuksessa yllätettävissä.

Bramee ja Varma-Konsti tarjosivat yleisöön menevän ottelun, joka kääntyi aivan lopussa toisella ilman selkää löylyä lyöneen Varma-Konstin ja Pasi Peltosen eduksi.

Lue raveista lisää keskiviikon (13.4.) Hevosurheilusta.

Oletko jo tilaaja?

Toto65-voittajat, peliosuus ja rivin arvo

T65-1: 5 Club Nord Elit, 6 %, 5,36 euroa

T65-2: 4 Myrskyri, 15 %, 21,66 e

T65-3: 4 Imperator, 60 %, 39,25 e

T65-4: 7 Varma-Konsti, 28 %, 73,02 e

T65-5: 5 Kurri Jari Boko, 17 %, 285,93 e

T65-6: 9 Roseline Forbes, 18 %, 547,35 e

Kuusi oikein -voitto-osuus 547,35 euroa

Viisi oikein 19,33 e

Vaihto: 143 947,88 euroa

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi