Kuukauden hevonen ei tee urotekojaan kilparadalla - juhannuksen kaksoisnumero ilmestynyt

Kuukauden hevonen ei tee urotekojaan kilparadalla - juhannuksen kaksoisnumero ilmestynyt

Erä-Eeva on auttanut jo neljä orpovarsaa elämänpolulle, ja nyt on "työn alla" viides.

Tällä kertaa Erä-Eeva kutsuttiin hätiin melko lähelle kotipaikka Oittia. Carola Vanhasen 16-vuotias belgialainen lämminverinen ratsutamma Fever van het Coolenhof oli menehtynyt suolikierteeseen Rengossa, joka on yksi Hämeenlinnan sisäänsä ahmimista kunnista. Näin kymmenen päivän ikäinen orivarsasta Quarantesta jäi ilmän emää.

Vanhanen oli kuullut Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton keinoemovälityksestä, jota Heli Lepo vetää ja soitti hänelle. Näin oli Erä-Eevan jälleen aika astua remmiin. Lue Hevosurheilusta, miten se tapahtui, ja millainen Kuukauden hevosen tarina on.

Hevosurheilu avaa myös hienojen Kymi GP -ravien kohokohdat neljän sivun paketissaan, käy läpi loppuviikon muunkin raviannin ja pohjustaa tulevat ravit lähtölistoin ja vihjein. Ajankohtaisosiossa kerrotaan uudesta, selkokielisestä oppaasta hevosalan työnantajille, ja luonnollisesti lehti sisältää myös tuhdin ratsastuspaketin.

Kaksoisnumeron ravien lähtölistat ja vinkit ulottuvat ensi viikon tiistaihin. Seuraavan kerran Hevosurheilu ilmestyy keskiviikkona 30. kesäkuuta.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi