Kymi GP-hevoset saapuivat Uttiin. Kuva: Satu Pitkänen.
Kymi GP-hevoset saapuivat Uttiin. Kuva: Satu Pitkänen.

Kymi GP:n osallistujat ovat paikalla

Windy Ways saapui Kouvolaan Daniel Redénin toisen ajokin Västerbo Highflyerin kanssa autolla jo iltapäivällä.

Ylimääräinen tunti jouduttiin jälleen odottamaan, mutta siellä se vihdoin näkyi: Kuljetusyhtiön lentokone teki ensin ylilennon ja kääntyi sitten laskeutumaan Utin sotilaslentokentälle. Kyydissään sillä oli tällä kertaa vain seitsemän hevosta.

Kahdeksas, Sweden Cupin voittaja Ringostarr Treb joutui jäämään koneen lähtömaahan Belgiaan.

”Se vauhkoontui ihan tosissaan ja alkoi potkia ja riehua. Sitä ei olisi voitu kuljettaa ilman rauhoitusta. Sen takia oli aivan sama jättää hevonen maahan”, kuljetusyhtiön työntekijä B. Charles totesi.

Göteborgin välilaskussakin kului aikaa, mutta perille lopulta päästiin. Kouvolan ensikertalainen, Mavenin hoitaja Tobias Gustafsson hämmästeli paikalla odottavaa yleisömäärää.

”Katsokaa! Tuollahan on ihmisiä ihan tungokseksi asti”, hän nauroi niinikään Kouvolaan ensi kertaa saapuneelle Stefan Pettersonille.

Ruotsalaisten suojatit Maven ja Oasis Bi suhtautuivat suosioon rauhallisesti, ja silmäilivät korkeintaan ihastuneina toisiaan.

Kevätjuhlaliikkeitä yleisön edessä esitti vain espanjalainen Trebol, jota ehkä jo kansallisuus velvoitti korskeaan esiintymiseen.

Kouvolan kansainväliset Kymi GP-ravit ajetaan lauantaina klo 14 alkaen.

Satu Pitkänen

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi