Lähikuvassa lupaava aloittelija – ”Kai tällä hevosella on sittenkin sellainen juoksijan pää”
Midnight Prince on voittanut tällä kaudella kuusi yhdeksästä kilpailustaan.Kuva: Roosa Lindholm

Lähikuvassa lupaava aloittelija – ”Kai tällä hevosella on sittenkin sellainen juoksijan pää”

Keskiviikon lähikuvassa esitellään kilparadoilla syttyvä Midnight Prince. Tenttasimme läpi Hippoksen hallitusehdokkaat ja Äänessä-palstalla Hannu Vilkman kertoo 40-vuotiaasta Jokimaan ravikeskuksesta.

Harjoituslenkeistä Midnight Prince ei jaksa juuri innostua, mutta kilpailut saavat sen syttymään ja lauantaina se jahtaa uransa isointa palkintoa Finntack Cupin finaalissa. Tähän mennessä 5-vuotias Midnight Prince on yltänyt totosijoille melkein kaikissa starteissaan. Ihan alusta asti lahjakkuus ei kuitenkaan näkynyt.

”Se on nyt saanut juonen päästä kiinni”, valmentaja Heikki Lehtiniemi arvelee. ”Kai tällä hevosella on sittenkin sellainen juoksijan pää.”

Miksi kilpauran aloittaminen takkusi? Minkälaiseksi treenattavaksi valmentaja Heikki Lehtiniemi suojattiaan kuvailee? Mitä ruunan harjoitusohjelmaan kuuluu? Entä miten se Lehtiniemen pieneen lempääläistalliin päätyi? Minkälainen hevostausta miehellä itsellään on? Keskiviikon Hevosurheilu kertoo.

Hippoksen hallitukseen on jälleen paikkoja auki ja ehdokkaita niihin nähden tuplasti. Ehdolla ovat jatkomandaattia hakevat Anne Laitinen, Tuomo Ojanperä ja Harri Voutilainen. Nykyedustajia haastamaan lähtevät Heikki Kosonen, Tiina Kuosmanen ja Matti Mahlamäki. Valtuuskunta valitsee kolme jäsentä Hippoksen hallitukseen kokouksessaan 24.11. Keskiviikon lehdessä hallitusehdokkaat pääsevät ääneen, kun Hevosurheilu kysyi ja ehdokkaat vastasivat.

Äänessä-palstalla Hannu Vilkman kertoo, miten 25 vuotta sitten laadittu strategia on Jokimaan raviradalla toteutunut ja takasivulla kerrotaan pietarsaarelaisesta Matts Sjöblomista, joka aloitti ravihevosharrastuksen pikkupoikana, ja nyt hänellä on hevosia Atlantin kahta puolta.

Uutisissa kerromme muun muassa ratojen kasvaneesta investointihalukkuudesta. Mukana totuttuun tapaan myös lähtölistat ja vihjeet loppuviikon raveihin aina lauantaihin asti.

Kiinnostuitko? Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi