Valloittava An-Dorra karkasi vastustajiltaan. Huippuhevosen ura käsittää nyt 37 starttia, joissa se on juossut 20 voittoa, 9 kakkossijaa ja kerran kolmanneksi. Voittosumma on nyt 411 950 euroa. Kuva: Anu Leppänen.
Valloittava An-Dorra karkasi vastustajiltaan. Huippuhevosen ura käsittää nyt 37 starttia, joissa se on juossut 20 voittoa, 9 kakkossijaa ja kerran kolmanneksi. Voittosumma on nyt 411 950 euroa. Kuva: Anu Leppänen.

Lämminveristen Villinmiehen Tammakilpa An-Dorran näytös – avoimessa lähdössä Le Gros Bill 10,8

Lämminveristen Villinmiehen Tammakilvassa ennakkosuosikki Magical Princess joutui tunnustamaan Reino Palomäen An-Dorran paremmakseen. Avoimen tason lähdöissä juhlivat H.V. Tuuri ja Le Gros Bill.

Nelivuotiaat lämminveritammat kävivät 42 000 euron ykköspalkinnon jahtiin selkeistä lähtökohdista: hurjat Magical Princess/Pekka Korpi ja An-Dorra/Jarmo Saarela ottelevat voitosta, ja muut sijoista niiden jälkeen. Kaksikko ottikin heti selkeän raon muihin niin, että Magical Princess johti ja An-Dorra oli rinnalla. Matkavauhti oli tasaisen reipasta (väliajat 10,5/12,0/13,0/13,5), ja loppukaarteessa näytti hyvin todennäköiseltä, että An-Dorra puristaa ohi. Niin se tekikin, ja voittoaika 12,6ake oli uusi kilpailuennätys. Tamman kasvattaja, omistaja sekä valmentaja Reino Palomäki oli tyytyväinen paikkaan keulan rinnalle.

”Tiesin, että Pekan hevonen (Magical Princess) häviää, jos sille annetaan löylyä”, Palomäki kertoi radan voittajahaastattelussa tunnelmistaan matkan aikana.

An-Dorran hoitajana toimii Anna Hiltunen, joka kertoi nauttivansa hetkistä huipputamman kanssa.

”Dorraa olen laittanut koko sen elämänsä oikeastaan. Sitten pääsee tällaisiin kilpailuihin ja pärjää vielä. On se aika hienon tuntuista."

Hurry Sundown ja Arctic Lover kierroksen yllättäjät

Toto75-kierros käynnistyi Saku Havon valmentaman Hurry Sundownin kirivoitolla 3. sisältä. Toisessa kohteessa Ossi Nurmosen treenaama H.V. Tuuri sai tehdä keulapaikalla oman juoksunsa kilometrin väliajan ollessa vain 28,5, eikä huippukautta viilettävällä ruunalla ei ollut vaikeuksia pitää rinnalla ravannutta Vixeliä 23-lopetuksessa kurissa. Kolmannessa kohteessa paras oli keulapaikalta Reijo Suomalaisen valmentama Club Nord Chip. Kierroksen päätöskohteet menivät 10,8-tuloksen keulapaikalta tehneelle Le Gros Bill (valmentaa Ari Viander) ja Hannu-Pekka Korven treenaamalle Arctic Loverille, joka otti kirivoiton 4. ulkoa

Suomenhevosten Villinmiehen Tammakilvan finaalista voit lukea tästä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi