Kouvolan toimitusjohtaja Antti Perttunen ajaa vuoden toisen starttinsa Lappee Mixed Racingissa.
Kouvolan toimitusjohtaja Antti Perttunen ajaa vuoden toisen starttinsa Lappee Mixed Racingissa.Kuva: Anu Leppänen

Lappee Mixed Racing värittää Lappeenrannan opiskelijaraveja

Perjantain raveihin odotetaan satapäistä joukkoa opiskelijoita ja runsaasti muutakin väkeä.

Lappeenranta on tunnettu opiskelijakaupunki, ja perjantaina 15.3. Lappeen ravirata kutsuu opiskelijat tutustumaan raveihin.

”Kävimme viime viikon tiistaina promoamassa tapahtumaa kuuden opiskelijan, ponin, radalle äänitöitä tekevän Maija Kerisalmen ja nuorisovastaavamme Nea Halisen kanssa LUT-yliopistolla. Vastaanotto oli innostunut”, toimitusjohtaja Teemu Keskitalo iloitsee.

Se on näkynyt myös lipunmyynnissä.

”Tarjoamme pääsylipun, bussikuljetukset, ravintolaruokailun ja käsiohjelman sisältävää pakettia opiskelijoille kympillä, ja tiistaiaamuun mennessä niitä oli lunastettu jo viitisenkymmentä. Toiveissa on 100–150 opiskelijaa. Muille kuin opiskelijoille paketin hinta on 25 euroa”, Teemu Keskitalo mainitsee.

Opiskelijat järjestävät raveissa omaa ohjelmaa ja voivat kokeilla ravisimulaattoria. Ravien jälkeen ilta jatkuu livebändin ja karaoken tahtiin. Radalla illan erikoisuus on Lappee Mixed Racing.

Emma Souloyn vierailusta raveissa syntyi Maiju Petriläisen ja Elina Kaijan kanssa jutellessa idea haastelähdöstä, jossa ajaisi harvemmin kilpaa ajavia kuskeja. Mukana ovat mm. Antti Perttunen ja Toni Nieminen ja tietysti myös Emma. Tehtiin nopealla aikataululla uusi sarja, mutta saatiin lähtö kokoon ja ajokit kaikille”, Keskitalo iloitsee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi