Lauantain ravilähetykset jatkuvat koko vuoden MT26-kanavalla – HU:n ja MT:n yhteistyö takaa näkymisen
Kavioliigan ravit näkee antennitalouksissa kanavapaikalta 26 läpi vuoden.Kuva: Anu Leppanen

Lauantain ravilähetykset jatkuvat koko vuoden MT26-kanavalla – HU:n ja MT:n yhteistyö takaa näkymisen

Kotimaan suurimmista kilpailuista näytetään myös sunnuntait.

Lauantain raveja seuraaville on iloisia uutisia. Antenniverkon MT26-kanava näyttää lauantaina TotoTV:n studiolähetyksen Suomen 75-raveista myös jatkossa. Lähetys alkaa pääsääntöisesti kello 14 ja loppuu viimeisen 75-lähdön jälkeen.

Lauantain lähetykset näkyvät vuoden loppuun asti. Lisäksi kaksipäiväisistä suurkilpailuista näytetään sunnuntait Forssan Kuninkuusraveista, St Michelistä ja Suur-Hollolasta.

SUORA Broadcastin tuottaman ohjelman jakelusta antenniverkkoon vastaa Digita. Sen katsojatavoitettavuusarvion mukaan lähetys tavoittaa lauantaisin noin 60 000–80 000 katsojaa. Isoimpien ravitapahtumien kohdalla määrä nousee yli 100 000:n per päivä.

Lauantain lähetykset mahdollistaa Maaseudun Tulevaisuuden ja Hevosurheilu-lehden yhteistyö.

"Suomen Hevosurheilulehti Oy haluaa olla omalta osaltaan edistämässä raviurheilun näkyvyyttä ja lajisuosiota. Panostus on yhtiön resursseihin nähden merkittävä, mutta katsojaluvut suhteessa panostuksiin ovat kuitenkin asiallisella tasolla. Yhteistyö Maaseudun Tulevaisuutta julkaisevan Viestimedia Oy:n kanssa on toiminut hyvin, ja kokemuksiini perustuen voisin sanoa, että ala kaipaisi enemmänkin sekä yhtiö- että lajirajat ylittävää yhteistyötä yhteisen asian eli hevosen ja hevosharrastuksen edistämiseksi", Hevosurheilun toimitusjohtaja Keijo Kinnula sanoo.

Myös MT26:n lähetyksistä vastaava Maaseudun Tulevaisuuden myyntipäällikkö Jussi Korkia-aho on tyytyväinen yhteistyöhön. Hän muistuttaa, että ilman Hevosurheilun ja Maaseudun Tulevaisuuden yhteistä panostusta lauantain raveja ei antenniverkossa näkyisi.

"Katsojilta tulevasta palautteesta päätellen lauantain ravilähetyksen näkyminen antenniverkossa on hyvin tärkeää yllättävän isolle osalle suomalaisesta raviväestä", Korkia-aho painottaa.

Maaseudun Tulevaisuuden ja Hevosurheilun tiedote

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi