Tapio Perttusen huutokauppalöydös Leemark's Giselle vakuutti Killerillä.
Tapio Perttusen huutokauppalöydös Leemark's Giselle vakuutti Killerillä.Kuva: Roosa Lindholm

Leemark's Giselle ja Tornapull kovimmat kaksivuotiaat Killerillä

Killerillä ravataan Kasvattajakruunun lähtöjä. Kaksivuotiaissa ajettiin finaalit, jotka voittivat Leemark's Giselle ja Tornapull.

Tapio Perttunen tarjosi suojatilleen Leemark's Gisellelle edullisen reissun toisessa ulkona. Kirimerkki tuli päätöslenkin alussa, jolloin kaksivuotias tamma rymisteli voittoon varmasti.

Markku Hanski Ky:n kasvattama Leemark's Giselle voitti kilometriajalla 19,1a / 2140 metriä. Antti Perttusen omistaman tamman voitto oli arvoltaan 15 000 euroa.

Tapio Perttunen huusi Leemark's Gisellen itselleen toissa vuonna Ypäjän huutokaupassa 1000 euron hintaan, joten jo tässä vaiheessa uraa voidaan puhua onnistuneesta hankinnasta.

"Päivää ennen Ypäjän huutokauppaa ajoin tämän vanhemmalla veljellä laukkaa, mutta se teki laukan jälkeen hyvän juoksun. Huutokaupassa katselin, että samasta emästä on tämä hevonen. Huusin sen tonniin ja se jäi meille. Jos en olisi edellispäivänä ajanut veljellä kilpaa, olisi tämä jäänyt ostamatta", Tapio Perttunen mietiskeli.

Hannu-Pekka Korven kuskaama Arctic Elsa kiri toiseksi ennen Jani Huuskoa ja Maysa McCoolia.

Oriiden ja ruunien kaksivuotiaiden Kasvattajakruunu voitettiin vastaavalla juoksunkululla kuin tammojen lähtö.

Markku Niemisen suojatti Tornapull matkasi toisessa ulkona, josta iski kiriinsä takasuoralla. Maalisuoralla nähtiin tiukka kaksintaisto, kun Tapio Perttunen pyrki keulan Club Nord Easyn kanssa voittoon, mutta se riitti vain hopeatilaan.

Talli Koivuhaka Oy:n kasvattama ja omistama Tornapull voitti kilometriajalla 18,1a / 2140 metriä. Tammojen tapaan voittaja sai 15 000 euron rahapotin.

"Hevosen voittoon asti yltäminen yllätti, vaikka tätä on vähän odoteltu ja kerran se natsaa näinkin", Markku Nieminen heitti voittajahaastattelussa.

Club Nord Easyn jälkeen kolmanneksi rynnisti Erkki-Pekka Mäkisen ajama Graceful Swamp.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi