Lissun Eerikki Minna Luukkosen esittämänä.
Lissun Eerikki Minna Luukkosen esittämänä.Kuva: Anu Leppänen

Lissun Eerikki astumaan Metsäpirttiin – ”Olo on haikea, mutta myös onnellinen”

Lissun Eerikille löytyi Hevosurheilun myynti-ilmoituksella uusi, mieluinen koti.

Jalkavammojen takia kilpauransa päättänyttä Lissun Eerikkiä tarjottiin 4.1. Hevosurheilussa myyntiin pelkästään siitoskäyttöön ilman kilpailuoikeutta.

”Mutta myydäänkö Erkki, riippuu siitä, millaisia tarjouksia tulee. Jos ei löydy hyvää paikkaa, ruvetaan siitoshommaan itse. Meidän omistajien kuuluu pitää huolta, että paikka on hyvä. Niin paljon Erkki on meille antanut”, omistajakimpan vetäjä Mervi Lepistö kommentoi Hevosurheilulle tuolloin.

Nyt Hevosmaailma-Talli tiedottaa, että on myynyt oriin maanantaina sovitulla kaupalla Merja-Liisa Toivoselle. Lissun Eerikki siirtyy Toivosen omistamalle Metsäpirtin oriasemalle Nastolaan.

”Lissun Eerikille oli paljon kysyntää, mutta Merja-Liisan tarjous oli monella tavalla paras”, Lepistö kuvailee tiedotteessa. ”Meille oli ehdottoman tärkeää, että ori saa hyvän kodin, ja Metsäpirtti oli paras mahdollinen paikka. Olo on haikea, mutta myös onnellinen, kun saatiin näin hyvä lopputulos.”

”Olen todella iloinen ja ylpeä saadessani Lissun Eerikin talliini. Se on absoluuttisella ykköstasolla pärjännyt huippuori, jonka emä on Vieskerin sisko. Ei tällaista tilaisuutta voinut jättää väliin”, Merja-Liisa Toivonen iloitsee.

Lissun Eerikin myynnin jälkeen Hevosmaailma-Talli jatkaa toimintaansa kaksivuotiaalla Reterillä, jonka isä on Parvelan Retu ja emä Lissun Eerikin täyssisko Lissun Eerika.

Lissun Eerikki

Ennätys 19,6a, voittosumma  272 260 euroa

Statistiikka 68 kilpailua totosijoin 22-16-3

Merkittävimpiä saavutuksia mm. Erkon Pokaalin, kahden Kavioliiga Grand Prix’n, Pelimanni-Ajon ja Kouvola-Ajon voitot sekä kakkossijat mm. Suurmestaruudesta, Pohjoismaiden Mestaruudesta ja Suur-Hollola-Ajosta

Isä kaksinkertainen ravikuningas Erikasson, emä kuningatarkilpailussa kolmanneksi sijoittunut, Villinmiehen Tammakilpailun ja Satakunta-Ajon voittanut Lisbeth 23,7a

Emänemä Vieska jättänyt kaikkien aikojen parhaan suomenhevosen Vieskerin

Kilpaili koko kilpailu-uransa Pekka Luukkosen valmennuksessa

Siitoksessa nyt 12-vuotiaana ensimmäistä kertaa

Lissun Eerikki Minna Luukkosen esittämänä.
Lissun Eerikki myytävänä ilman kilpailuoikeutta - "Jokaisella urheilijalla aika tulee joskus täyteen"

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi