Kuninkuusravitunnelmaan pääsee junan sijasta bussikuljetuksella. Kuva Rovaniemen Kuninkuusraveista vuodelta 2018.
Kuninkuusravitunnelmaan pääsee junan sijasta bussikuljetuksella. Kuva Rovaniemen Kuninkuusraveista vuodelta 2018.Kuva: Anu Leppänen

Lukijamatka Kuninkuusraveihin toteutuu muuttunein järjestelyin

Epävarmuustekijät höyryjunatoimijan operointikykyyn liittyen pakottivat Hevosurheilun muuttamaan suunnitelmia.

”Todella harmillista ja ikävää, mutta emme saaneet kalustoa operoivalta taholta riittävää varmuutta siitä, että matka tulisi toteumaan sovitulla ja tilaamallamme tavalla. Emme missään nimessä ota sellaista riskiä, että koko matkan toteutuminen tai mahdolliset aikataulumuutokset varmistuisivat vasta viime hetkellä”, Hevosurheilu-lehdessä matkan järjestelyistä vastaava Mika Tikkanen perustelee.

Matka Kuninkuusraveihin toteutuu, mutta nyt kuitenkin niin, että kuljetukset hoidetaan tilausajoina Helsingin ja Kouvolan/Kotkan välillä.

”Kaikkia matkalaisia on informoitu asiasta, ja ymmärrystä päätöksellemme löytyy laajasti. Suurin osa matkan jo varanneista haluaa yhä osallistua matkalle, se oli hieno kuulla. Muutaman lähtijän osalta teimme peruutuksen hyvässä yhteisymmärryksessä. Peruutuksista johtuen matkoja on siis yhä saatavilla, mutta nyt voimme tarjota myös muutaman hotellihuoneen kiintiöstämme omatoimimatkustajille.”

Tarkempia tietoja löytyy ilmoituksesta alla.

”Nyt puhutaan enää muutamasta huoneesta, mitä meillä on jäljellä Kotkan majoituspaikoissamme, eli kannattaa toimia nopeasti. Myös kuljetukset Kotkan ja Kouvolan välillä onnistuvat meidän kauttamme”, Tikkanen mainitsee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi