Kultasormi tarrasi taas kiinni kiertopalkintoon - "Olin aika varma viimeisessä kurvissa"
Arvid Åvallin tammaderbyn sankaritarta Magical Princessiä juhlimassa Pekka Korpi, hoitaja Janina Hamari, Anu Leppänen

Kultasormi tarrasi taas kiinni kiertopalkintoon - "Olin aika varma viimeisessä kurvissa"

Vermossa nähtiin lauantaina hienoa huippu-urheilua. Ensin 0,34 prosenttia pelattu Luxorious Lord pudotti kaikki kupongit ulos voitonjaosta. Arvid Åvallin Tammaderby oli Pekka Korven valmentaman Magical Princessin juhlaa.

Arvid Åvallin Tammaderby oli Magical Princessin huikea soolo. Se piti helposti kärkipaikan hallussaan ja veti väliajoin 11,9-13,7-10,6-13,8. Loppusuoralla valjakko pudotti rinnalta urheasti taistelleen An-Dorran kupeeltaan.

"Magical Princess tuntui koko ajan todella hyvälle ", Pekka Korpi kommentoi. "Antti (Teivainen) rupesi painamaan päälle viimeisellä takasuoralla. Magical Princess meni kuitenkin helposti siinä vaiheessa. Olin aika varma jo viimeisessä kurvissa, että kyllä me taidetaan ykkösenä pitää."

Korpi paljasti jo keskiviikkona, että lauantaina saatetaan nähdä Magical Princessiltä huippusuoritus. Harvoin kultasormen kehut ovat osuneet ainakaan alakanttiin.

"Se tuntui jo karsinnassa todella herkälle ja tuntui, että kyllä me pitkälle finaalissa mennään. Kunhan sillä pystyy säännöllisesti treenamaan, eikä siihen tule taukoja välissä, niin kyllä se voi aivan hyvin vielä kehittyä."

Lähiajan tavoitteet eivät muuttuneet hienon soolon myötä.

"Koitetaan ajaa tammalähtöjä. Yritetään myös Suur-Hollolaan panostaa, jos eillä vaikka pärjättäisiin."

Reino Palomäen elämän hevonen An-Dorra oli urhea kakkonen ja Ava Di Emelin sinnitteli viimeiselle totosijalle.

"An-Dorran juoksuun olen todella tyytyväinen. Harvalla tammalla on yli 500 000 euron voittosumma", Palomäki hehkutti.

Juuri hetkeä aikaisemmin Luxorious Lordin valmentaja Jaakko Salminen joutui keräilemään itseään voittajahaastattelussa. Ruuna järjesti sokkihoitoa myös pelaajille, sillä hevosen kanuunakiriin kärjen kangistuessa ei jaksanut uskoa juuri kukaan.

"En minäkään", Salminen sai sanottua.

Lue lisää Vermon Kavioliiga-raveista keskiviikon Hevosurheilusta

Oletko jo tilaaja?

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi