Seismic Wave kilpaili viimeksi Solvallan Elitloppetissa ja jatkaa Euroopan huippuja vastaan Kymi GP:ssä.
Seismic Wave kilpaili viimeksi Solvallan Elitloppetissa ja jatkaa Euroopan huippuja vastaan Kymi GP:ssä.Kuva: Anu Leppänen

Maa järisee Kouvolassa – Kymi Grand Prix’hin mukaan myös Seismic Wave

Kahdeksas Kymi Grand Prix’hin kutsuttu hevonen on 3-vuotiaiden ME-ruuna kolmen vuoden takaa, Timo Nurmoksen valmentama Seismic Wave 08,5.

Ruotsissa Timo Nurmos on rakentanut hevosta ajan kanssa ja kieltäytynyt kutsuista kovimpiin lähtöihin tähän kevääseen asti, vaikka esitykset olisivat niihin oikeuttaneet. Tänä keväänä hän uskaltautui sillä Elitloppetiin, mutta vielä ei finaalipaikkaa hellinnyt.

Kymi GP:ssä Seismic Wave haastaa maailmanhuiput Delia du Pommereux’n ja Aetos Kronoksen sekä Suomen huiput täydellä matkalla, ja luvassa on todellinen huippulähtö.

”Todella hienoa saada Seismic Wave Kouvolaan. Timo tarjosi meille Antonio Trotia, mutta ymmärsi kun sanoin, että sille en pysty paikkaa nyt antamaan. Meillä on hyvät ja suorat, ja hetken miettimisen jälkeen Timo päättyi lähettämään meille Seismic Waven", Kouvolan toiminnanjohtaja Arto Hytönen kertoo.

Kymi Grand Prix ajetaan Kouvolassa viikon päästä 19. kesäkuuta 2100 metrin matkalla ja 100 000 euron ykköspalkinnolla. Lähtöradat arvotaan maanantaina kello 13, ja arvonta näkyy suorana Kouvolan radan Facebook-sivuilla.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi