Magic Monday -hevonen on Porin päätöslähdössä juokseva Merran Roihu. Se saa rattailleen tänään Santtu Raitalan.
Magic Monday -hevonen on Porin päätöslähdössä juokseva Merran Roihu. Se saa rattailleen tänään Santtu Raitalan.Kuva: Roosa Lindholm

Maanantaissa on taas magiaa – suosikkijuontaja palaa ruutuun

Magic Monday piristää loppuvuoden maanantai-iltoja lokakuun alusta lähtien. Tänään T65-kierroksen jakavat Joensuu ja Pori.

Suurimmaksi suosikiksi luotettaneen avauskohteessa Joensuussa juokseva Malkkin. Se on juossut kovissa 75-lähdöissä ja saanut vaativia reissuja, minkä takia voittoja on taulussa vain yksi, mutta kunto on kiviaitaa ja tehtävä tänään sopiva.

Tv-lähetyksen juontajaksi palaa ”varsalomalta” Sara Perttunen, jonka seurana ovat studiossa Tappi Hoikka ja kohta Ruotsiin suuntaava Iivari Nurminen. Lähetys starttaa kello 18 ja kestää noin 20.45 saakka. Se sisältää vain Suomen lähtöjä.

Pelipuolella ekstrana ovat keväiseen tapaan mm. kuski vs kuski -veto, voittajaveto T65-lähtöihin, hevoskohtaiset erikoisvedot sekä mikä hevonen sijoittuu viidenneksi -veto. Tämän päivän Magic Monday –hevonen on Merran Roihu.

"Uusien totopelaajien ansiosta totopelien pelaajamäärät ovat olleet historian korkeimmissa luvuissa koko kesän ja syksyn ajan, eivätkä uudet pelaajat ole jättäneet raviurheilua, vaikka muun urheilun isot sarjat ovat käynnistyneet. On mahtavaa päästä käynnistämään vauhdikas uusi Magic Monday kausi tästä tilanteesta", Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna hehkuttaa.

Joensuun ravit starttaavat kello 18.15 ja Porin ravit 18.27. T65-peli sulkeutuu 19.35.

Lisätty 5.10. klo 9.35 Juha Ahjolinnan kommentti.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi