Vesa Kanerva, Tapio Mäki-Tulokas ja Annika Aalto toivovat Global Venturesta seuraajaa yli 300 000 euroa viiden kauden aikana Suomessa juosseelle kuvan T.Rexille.
Vesa Kanerva, Tapio Mäki-Tulokas ja Annika Aalto toivovat Global Venturesta seuraajaa yli 300 000 euroa viiden kauden aikana Suomessa juosseelle kuvan T.Rexille.Kuva: Hanna Laakso

Mäki-Tulokkaalle kova vahvistus Ruotsista – ”Rexille haetaan seuraajaa”

5-vuotiaan Global Venturen ura jatkuu Tapio Mäki-Tulokkaan tallista Tammelasta käsin Suomessa.

”Rexille haetaan seuraajaa. Toki sen kanssakin vielä jatketaan, seuraavan kerran lauantaina Talvimaljassa, mutta se kääntyy jo 11-vuotiaaksi eikä ole tietenkään enää sellainen kuin joskus nuorena”, T.Rexin osaomistaja ja Global Venturen kuusihenkisen ostajakimpan vetäjä Vesa Kanerva aloittaa.

Tapani Rauniolle soitin, että rupeaisi etsimään sopivaa hevosta. Hänhän se T.Rexinkin löysi.”

Nyt Rauniolla oli tarjota Peter Untersteinerilta 25 starttia totosijoin 4-6-2 ja noin 40 000 euroa juossut 11,6-ennätyksinen ruuna Global Venture.

”Katselin sen juoksuja videoarkistosta ja tykästyin siihen kovasti: hyviä juoksuja kovissa 75- ja 86-lähdöissä. Ei lähdöt Suomessa ainakaan kovempia ole”, Kanerva vertaa.

Global Venture läpäisi tiistaina kaupan ehtona olleen eläinlääkärintarkastuksen ja on valmis tulemaan Suomeen heti, kun kuljetus järjestyy. Starttiin tulon kanssa ei pidetä kiirettä.

”Hyvin se on mennyt kengilläkin, mutta sellainen on meininki, että starttiin tultaisiin ehkä maaliskuulla.”

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi