Manny Muscle ei jäänytkään Hannu Laakkoselle – tallin myynti harkinnassa
Hannu Laakkonen juhli heinäkuussa Suur-Hollola-ajon Viisivuotistähden voittoa Always Readylla.Kuva: Roosa Lindholm

Manny Muscle ei jäänytkään Hannu Laakkoselle – tallin myynti harkinnassa

Manny Musclen visiitti Hannu Laakkosen tallissa jäi alle kuukauden mittaiseksi.

Hevosurheilu kertoi 2. syyskuuta Manny Musclen siirtyneen kuntoutuksesta Juho Ihamuotilalta valmennukseen osaomistaja Hannu Laakkoselle Jokimaalle ja jäävän talveksi Suomeen. Hevonen palasi kuitenkin nopeasti Ihamuotilalle.

”Se ei kotiutunut meille vaan oli alkoi hermoilemaan ja oli hyvin rauhaton. Se ei tullut myöskään juttuun toisen oriin (Always Ready) kanssa, ja päätettiin siirtää se pois, ennen kuin tulee haaveria”, Hannu Laakkonen perustelee.

Samanlaisen liikkeen Hannu ja Mikko Laakkonen tekivät aikaisemmin Road To Hillin kanssa. Se kävi Juho Ihamuotilalla toipumassa ruunauksesta ja palasi sen jälkeen Hannu Laakkoselle, mutta potki yöllä karsinan oven paikoiltaan ja palasi takaisin Ihamuotilalle, missä se oli käyttäytynyt paremmin.

”Hevoset on ihan eriluontoiset, mutta samat toimenpiteet tehtiin. Road To Hill sai sen verran tälliä, ettei taida olla vielä treenissäkään”, Laakkonen olettaa.

Valmennettavien määrän vähennyttyä kahteen – Always Ready ja Knows Best – väistyi myös Laakkosen aiemmin etsimän hevosenhoitajan tarve.

”Kahden hevosen kanssa pärjätään Lauran (puoliso Laura Laakkonen) kanssa kahdestaan, mutta muuten olen miettinyt, että voisin luopua tallista ja alkaa harrastamaan hevosenomistamista samaan tapaan kuin Mikko. Ei ole enää niin hirveä himo valmentaa, ja ajamaan hevosia pääsee kyllä, jos siltä tuntuu.”

”En ole tallia julkisesti kaupitellut, mutta jos sopiva ostaja sattuisi kohdalle, niin saattaisin sen myydäkin. Huipputalli, 12 karsinaa ja iso suuli, jos karsinat loppuu kesken”, Hannu Laakkonen kuvailee.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi