Suvi Louhelainen on tehnyt pitkän uran hevosalalla. Jatkosuunnitelmiin kuuluu ainakin kuntavaaliehdokkuus. Kuva: Miia Lahtinen
Suvi Louhelainen on tehnyt pitkän uran hevosalalla. Jatkosuunnitelmiin kuuluu ainakin kuntavaaliehdokkuus. Kuva: Miia Lahtinen

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Louhelainen lopettaa työt Hevosopistolla

Syksystä 2019 lähtien Hevosopiston markkinoinnin ja viestinnän johdossa työskennellyt Suvi Louhelainen jättää työnsä Ypäjän Siittolanmäellä. Aiemmin Louhelainen työskenteli pitkään Suomen Hippoksessa erilaisissa työtehtävissä.

”Voin vahvistaa tiedon, että Suvi Louhelainen on irtisanoutunut. Emme kommentoi yksittäisten työntekijöidemme asioita sen enempää”, Hevosopiston markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Susanna Marttila viestittää.

Hevosopistolta ei vielä kommentoitu paikan uudelleen täyttämiseen liittyvään kysymykseen.

Hevosurheilu tavoitti Suvi Louhelaisen, joka kertoo irtisanoutuneensa opiston palveluksesta henkilökohtaisista syistä.

”Sydämestäni toivon, että hevosalalle merkityksellinen ja arvokas Hevosopisto saa työrauhan. Toivon, että yhtiön työntekijät sekä johto voivat viimein keskittyä olennaiseen, työssään onnistumiseen”, hän toteaa.

Hevosopisto on ollut viime vuodesta lähtien tiiviisti otsikoissa taloudellisiin haasteisiin ja työilmapiiriongelmiin liittyen.

”Kiitän kaikkia heitä, joiden kanssa sain tehdä töitä Hevosopiston parhaaksi. Erityiset kiitokset lähetän toimitusjohtaja Pauliinalle (Mansikkamäki), talousjohtaja Teemulle (Rämö) sekä Thomas Steniuksen johtamalle hallitukselle”, Louhelainen jatkaa.

”Nyt keskityn nauttimaan keväästä ja tulevasta kesästä. Innostavien ajatusten tulevasta on aika konkretisoitua myöhemmin.”

Suvi Louhelainen on tulevissa kuntavaaleissa Keskusta-puolueen ehdokkaana kotikunnassaan Lopella.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi